_____

Nä ska inte ge det ett försök... stör mig som fan redan o då e det inte bra...

Trevligt att träffa syrran o hennes kompisar var det iallafall :)

Grilla ikväll

Ska strax åka till jobbet, fick börja 10 idag *skönt*
Sen blir det grilla i slottskogen med några vänner.... nice *s*

"sommaren är här o solen skiner jag lutar mig tillbaka o njuter av livet"// Anton o Affe


En vecka kvar sen drar vi...*längtar*

Umgicks med J hela dan igår o han e trevlig han.... det blir nog bra till slut. Får väl ge det ett försök iallafall :)


:)

Igår var en riktigt trevlig dag... mötte J o vi åkte in till stan o satte oss på en uteservering i solen, helt underbart. Guuud vad jag älskar värmen.....
Efter ett tag tog vi åkte till min syrra o hennes pojkvän som bor vid Ullevi... satt på deras ballkong o prata massa skit :) trevligt var det... dom skulle grilla med elgrillen så vi blev oxå sugna o göra det så vi åkte till min gamla bostad o hämta grillen o sen satt vi här på ballkongen, mysigt va det :)

Nu har jag nyss kommit från träningen, seg o trött e jag o ont i hela kroppen så som jag slänger mig :)
Snart kommer J o vi ska åka o fixa några ärenden... intressant va??

Bytt däck idag :)

TACK för kramen... behövde den verkligen.

Det blir nog bättre snart.. min läkare ringde mig idag, vi hade en bokad tfn tid vilket jag helt hade glömt av så jag satt i bilen vid järntorget när hon ringde. Vi pratade länge... hon pratar mkt. Ska iallafall höja dosen på min medicin...  först lite o sen dubbla den. Hon ska även skicka mer recept på lugnande till mig vilket är bra, behöver det nu. Sen så ska vi höras i maj igen o se hur jag mår o mår jag som nu så skulle vi byta till nåt annat. Sen började hon prata om terapin om jag ville gå på den, dom håller på med nån utredning om mig nu. Sa att det inte behövdes eftersom det inte har hjälp mig tidigare men hon tyckte jag skulle ta kontakt med St lucas för där har dom utbildnings... vet inte vad det va riktigt, det är sådana som utbildar sig o är i slutet av utbildningen o behöver praktisera eller nåt sånt va det. Kan va bra för mig, istället för ha en tant i 60 års åldern som somnade typ under ett samtal.. skit kul o sitta där o prata då :)

Ska träffa Jessica nån dag nu i veckan, hon ska klippa mig o färga håret :) jag föreslog lila :) Hon e inte jätte bra på klippa hår va jag tror, eller jag vet inte... jag får helt enkelt lite på henne sa hon :) får väl se hur det slutar.

Jo A det var inte så att jag var jätte intresserad av J när hon började hos T.. men nåt speciellt med henne va det. trodde jag hade talat om det för dig. Men vi är bara bra vänner :) Dessutom har hon sin pojkvän nu som hon älskar :)

Idag har jag varit o bytt däck med A... sen åkte vi o handla på vägen hem. Skulle träffa J ikväll men jag mår inte så bra o behövde va själv ikväll kände jag. Ska träffas imorn istället, ska följa med honom på träningen.... ev ska jag spela lite själv. Stå lite i mål medans dom skjuter:) sen tänkte vi sätta oss ute nånstans om det är fint väder....

Jo ville bara säga att min blogg är väldigt ointressant, en sån där blogg som borde spärras kanske?? men jag skriver inte för att roa andra o dom som inte vill behöver juh inte läsa.....

2:15

Kan inte sova nu... klockan börjar bli mkt. Iofs gör det inget om jag e uppe sent eftersom jag är ledig imorn men jag ska träffa A kl 10 på backa plan, ska åka till hennes syrra o byta däcken o sen ska vi åka o handla lite.
Du läser nog det här innan du åker så glöm inte o ringa för jag kanske ligger o sover annars:)

Va så himla trött vid halv tio o somnade framför en film, vakna av att nån i filmen skrek... o så drömde jag en skum dröm... vakna o va rädd... hm... brukar inte göra så men allt var så konstigt o det va mörkt i lägenheten. Min dröm ja... den va fin oxå... handlade om en person jag känner. Jag var glad men ledsen när jag vakna... äh.. allt va konstigt, bara en dröm :(

Trött i skallen e jag, träffa Jan imorn blir det väl. Livet e svårt, komplicerat.... känslor är jobbigt. Vill inte ha några, vill  inte känna nåt för nån. Vill inte att nån känner nåt för mig heller..... vill bara va....

Det är svårt för andra att förstå hur jag tänker o hur jag menar. Det är klart att man inte är onormal för att man har en flickvän, det var inte så riktigt jag menade. Grejjen är att jag bara är äcklad över mig själv för den jag är. Ser bara ett stort missfoster i spegel utan hjärna o hjärta. Tjock o ful e va jag är.... finns inget bra med mig.
Det är inte normalt o tänka på död, tabletter, skära o ha jävla massa tvångstankar varje dag. Det är inte normalt att ha ett sånt hat mot sig själv. Jag hör inte hemma här.... jag är nog en utomjording som han puckot sa en gång. "Alla asiater kommer från utomjordingar" *s*, sen blev han sur o höll käften när jag sa att han kom från apan, sicken idiot....
Känner mig som ett skal utan innehåll... gör det jag måste för att inte gå under helt. Men det är inte jag som gör sakerna, det är en zombie som utför mitt arbete... tillsammans med en djävul..... jag finns inte mer, slutade leva på gymnasiet. Ärligt fundera jag på död o självmord redan på högstadiet.... såg mig själv ta livet av mig när jag 13 år, det e fan inte normalt. Vet inte vem jag är längre... tiden går ...... men min kropp har stannat för länge sen.

Jag e ledsen, vill inte ha det så här, vill må bra men något fattas o jag e ledsen för att jag inte vet vad det är. Tror faktiskt inte det beror på min blodsjukdom... nä det är nåt annat.
Tabletter tabletter tabletter... va ska jag göra? Min hjärna säger ta dom inte för du ska fan kunna må bra utan..... äckliga små piller ska inte få dig glad?? Mitt hjärta behöver dom för det slår hårt..... ångest o kramper e inte bra. Yrseln jag känner kommer aldrig att försvinna... har haft den sen jag var liten o den kommer alltid finnas där.


Trött

Hemma nu, haft en rätt oki dag på jobbet :) E rätt trött o sliten men nu e jag ledig i 3 dar.... funderar på om jag ska till Jan lite senare, vet ej om jag orkar.... e så långt dit juh.

Skulle träffat A idag men hennes jobb ringde så hon fick hoppa in, lite trist men ändå... så är det :)

Hm... jag vet inte vad jag ska göra, e så kluven o förvirrad med mina känslor. Fick ett mess från J att han gillar mig mer än som vän o igår berättade han saker för mig som han inte har berättat för nån annan. Jag tycker om honom mkt o han får mig att må bra, han bryr sig verkligen om mig, men ändå... det e nåt fel på mig.

Jag vill inte va den jag är, skäms över mig själv, äcklad över den jag är. Jag vill verkligen försöka men jag vet inte om jag kan.  Är ledsen nu... det e alltid samma visa när jag träffar killar :(

Onsdag kväll

Har varit en riktig jobbig dag idag... mådde skit konstigt på jobbet, vet inte vad det var med mig. Hade sån yrsel så fort jag reste mig upp o skulle göra nåt, blev kallsvettig o illa mående... o en jäkla huvudvärk.

Åkte iallafall på träningen efter jobbet, hade juh lovat Jessica att vi skulle gå....  sen precis när jag hade slutat ringde min tränare i Häcken o frågade om jag hade tänkt o fortsätta att spela med dom för dom behöver verkligen en målvakt nu eftersom deras andra målvakt e skadat o kommer inte komma tillbaka så dom ville skriva övergång med mig idag :)
Hade en riktigt tuff träning, kommer har träningsvärk imorn... känner hur otränad man är, trött efter uppvärmningen typ men det gick ändå mkt bättre idag än sist... så det tar sig.

Sedan tog jag o Jessica o åkte till ett thai stället o åt... vi va hungriga... usch va onyttig jag känner mig. Rätt kul när vi kom in på resturangen, jätte skitiga o fobollskläder på oss.... skämdes lite när jag kom där helt risig men men....

Jessica är schysst o jag gillar henne mkt... vi har kul tillsammans.... hon ska kanske me o byta däck på min bil på fredag, ev ska vi spela badminton oxå om vi orkar :)

Snart kommer Jan hit, han messa nyss o fråga om han fick sova här :) Upp tidigt imorn ska vi båda, fan vet ej om jag orkar jobba... har sån huvudvärk.

Livet går upp o ner som vanligt..... det e ett helvete att ha det så, att inte få må bra en längre tid i sträck.


:((

Mår inte så bra nu :(
Dumt av mig.... dumt dumt dumt. Men va fan...
Varför ska det göra så jävla ont i mig.... smärtan övertar den andra som borde göra ont, men känner inte ett skit längre, Varför?? Vill att det ska göra så jävla ont att jag inte känner den psykiska smärtan mer... men inget hjälper.

Jan var här igår kväll o det var trevligt, när han gick kom ångesten :(

Måste gå till jobbet nu, så trött... sov inte mkt inatt. Kan inte me o vara borta från jobbet så länge jag inte e sjuk på riktigt, jag e inte sjuk nu... mår dåligt men det e normalt, alla mår dåligt ibland, kan inte stanna hemma för det.

Har lovat att träna ikväll så jag måste väl... eller finns det några måsten i mitt liv???

Ska bli så skönt att åka bort snart... bara 1½ vecka *s*

Tisdag kväll

Lite tråkigt men ändå skönt på nåt sätt.... glad iallafall att vi inte e osams :)

Snart kommer J hit o det blir nice.. ska se film. Måste duscha nu, har städat som en dåre :)... har problem med mitt badrum... STOPP... dom måste komma o fixa det snart alltså.

Hm.. tänkte skriva en sak nu men nä... skulle inte lägga ner energi på oviktiga personer i mitt liv....

Har spelat tennis med Jessica... skoj skoj... o innan dess träffa jag Maria o Ronja... guuud så söt ungen är :) VILL OXÅ HA BARN....

Imorn lovade vi varandra att va tvungna att träna, får inte va så lata som sist....

måste skynda mig så jag hinner duscha.....

Hej svejs


Mitt liv känns mkt bättre på sistone

Uppe tidigt idag e jag.... trött som fan. Vaknade av ett mess från Mia halv 8...
Ska städa lite nu, ser fördjävligt ut här... sen ska jag till Stan o äta lunch med M
Kl 14 blir det tennis :)

Nu e det helt klart, både jag o Jan har fått semester så om 2 veckor drar vi utomlands, finns ingen återvändo :)) fan va jag gillar honom mkt. Ska bli helt underbart att komma här ifrån även om det bara blir en vecka :)
På torsdag ska vi träffas igen *längtar*... ska nog gå på bio o fika inne istan eller nåt.... ska bli trevligt ;)

Känner mig fortfarande ganska ok, mest uppåt i mitt liv.... träffar många fina människor just nu, glada framförallt :)

Till Valborg kommer syrran hit o hon o några vänner ska grilla... Jag o J ska va me oxå... kanske peter, Daniel o Sandra. J känner ju Erik, min syrras pojkvän... dom är rätt bra vänner så det är kul :) Ska bli så skönt att hon flyttar tillbaka till Göteborg... har känt mig så ensam sen hon stack härifrån... hon har bara varit borta sen januari men ändå... även om vi inte träffas så mkt e det alltid skönt o ha henne här. Nån jag kan träffa o prata med när jag vill, nån som lyssnar o ger goda råd... nån som bryr sig framför allt o inte låtsas.

Imorgon blir det jobb, sthlm blev inställt... får bli en annan gång ;) Helgen e jag ledig... ska bli mkt mys ;) eller hur??

Varför mår jag så bra för??  Undra om det beror på att jag har slutat med medicinen... mamma skulle bli galen om hon fick reda på det. Hon tjatar alltid hur viktigt det är att jag äter tabletterna o inte slarvar.
Så här känner jag..... Jag är 28 år o jag vill inte äta några tabletter för att jag ska må bra, jag vägrar nu... jag ska må bra ändå... o det gör jag juh :) Hoppas det håller i sig bara.....

Jo förresten har börjat prata med en person som jag känner sen tidigare men aldrig riktigt varit vän med.... men hon är rikgtigt trevlig.... o tack för alla dina råd o jag vet att du har rätt juh. En fördel kanske att du känner dom inblandade jag pratar om...

Igår var det så skumt, jag mådde skit bra men mitt i allt fick jag värsta ångest attacken, värkte i bröstkorgen o hade ont i hjärtat, satt i flera minuter... kändes som alla revbenen i kroppen skulle explodera mitt i allt... trodde jag skulle ramla ihop på jobbet. Det var en jobbig o äcklig känsla men men... det e väl nåt jag får lära mig att leva med, mina tabletter som ska lindra har jag inte med mig till jobbet eftersom jag blir så trött av dom, vill juh inte riskera att somna liksom.....

Nä städning var det juh :))

Tack o hej

Trött men mår rätt bra :))

Jaha då sitter man här igen då.... skulle ha tränat fotboll jag o Jessica men båda var för trötta, inte första gången det händer :) fan va vi är lata hon o jag *s*... hade med oss alla grejjerna till jobbet så när vi åkte därifrån ångra vi oss o åkte hem istället.....
MEN vi bestämde att vi ska spela tennis imorn istället.... behöver träna lite, o ut o springa e så jävla tråkigt så tennis blir bra. Sen skulle vi äta lunch nånstans. Måste strax se om det finns några tider bara....

Skulle åka till Kviberg o kolla när Jan spelade match, men jag hitta juh inte planen.... irrade omkring i 45 min innan jag gav upp o åkte hem. Få se om han kommer hit efter matchen istället :))

Mår rätt oki idag... haha... det går verkligen upp o ner. Men vem har sagt att det ska va enkelt... det är väl så....

Ska träffa Maria imorn :)) skoj, va länge sen vi sågs.... hoppas hon har Ronja med sig :)

:)))

Kom nyss hem från jobbet, förstår inte varför jag hamnade här framför datorn mitt i allt. Skulle juh lägga mig direkt jag kom hem o sätta på en film. Har satt på filmen iallafall :)

Mår faktiskt mkt bättre nu.... *s*.... finns en underbar person som får mig att må bra. Berättade allt idag för honom o det är en lättnad att inte behöva dölja nåt, eller va nån jag inte är. Vi var i alelyckan o spelade pingis idag... hm... ska nog inte berätta hur det gick :) men jämt var det iallafall....
Fick ett fint mess förut där det stod att han tycker om mig så himla mkt o vill inte att jag ska må dåligt o att jag ska tänka på att vi ska ut o resa snart :) Han e fin *s*

Har bestämt att inte ödsla massa onödig energi på folk som inte förtjänar det, så därför ska jag från om med nu inte skriva ett ord om er. Sådär ja nu e ni *gone* för alltid *s*

Imorn e det jobb som gäller igen, ska hämta upp Jessica sen.... hon ska va med mig o Alex en stund o sen ska vi dra på träning :) Hon e jävligt trevlig hon o lätt o ha o göra med... blir glad av henne.

Har börjat prata med många nya personer nu.... kul kul...

*tänker*...  vill tacka en person för att hon bryr sig så mkt fast vi inte har haft någon vidare kontakt dom senaste 3 åren men du har ändå alltid visat att du finns där när jag mår dåligt så tack :)

E glad nu... min syrra har fått jobbet i kungsbacka :)) Hon tackade ja till det o ska flytt hit igen...

Nä nu ska jag gå o titta på filmen jag har satt på innan det blir alldeles för sent.

Bye

:)

Nä varför ska jag lösenord skydda min blogg när jag vill att vissa ska läsa.... bara onödigt......

fan

Du är falsk vet du det???

Ska fan inte behöva läsa va du tänker, du får fan tala om det för mig istället.

SKit samma orkar ädå inte me folk som ljuger för mig hela tiden...

haha... nu är du nöjd va?? när jag har fixat så du har fått ditt lån på 40 000... du behöver mig inte längre........

Dra åt helvete allihopa, behöver ingen av er mer..........

Min o lasses msn dialog

Prata med lasse på msn o berättade en del.... han har nog rätt men va fan... ångrar ändå att jag sa nåt till honom.
Vårt samtal:

Karin säger:

Allså det e en sak jag inte har berättat för dig eller nån, inte ens för Jan

lasse säger:

okej..

Karin säger:

Jag har juh haft ett förhållande i 3 år som du vet

lasse säger:

jepp

Karin säger:

Men alla tar för givet att det är en kille som jag har varit me... Äh... vet inte va jag svamlar om

Karin säger:

jag är förvirrad med mina känslor bara

lasse säger:

oh... jag förstår

Karin säger:

alltså jag gillar killar oxå...

Karin säger:

nä men jag kan inte förklara...

lasse säger:

jo försök..

Karin säger:

sa jag att jag bråkade med en vän IGår

Karin säger:

det var därför jag mådde så dåligt

lasse säger:

ja precis... var det ditt ex?

Karin säger:

nä inte mitt ex men en kompis till mitt ex

Karin säger:

Och jag gillar den här personen så jävla mkt men denna behandlar mig som Skit hela tiden

Karin säger:

gör mig illa, men ändå kan jag inte sluta o umGås med personen

lasse säger:

aha.. är det en tjej också eller?

Karin säger:

ja

Karin säger:

o så länge jag har henne i huvudet kan jag inte tänka på nåt annat just nu

Karin säger:

men alla säger att jag måste radera henne från mitt liv för att hon bara sårar mig

Karin säger:

men det är inte lätt o göra det med nån man älskar

lasse säger:

okej, nu börjar jag förstå saker och ting...

Karin säger:

Jag tycker om Jan men just nu är det så mkt annat som jag tänker på

lasse säger:

jag känner mig otroligt smickrad att du berättar det i förtroende till mig

lasse säger:

okej jo jag förstår

Karin säger:

alltså jag har inte vågat berätta för nån på sps... vet inte, tror att det beror på att jag skäms väldigt mkt o inte kan stå för det

Karin säger:

dom på jobbet vet inget heller

Karin säger:

bara mina närmaste vänner o min familj

lasse säger:

ok nej berätta det inte för nån på sps än... och inte jobbet... eller det hade inte jag gjort iaf...

lasse säger:

men du

Karin säger:

men träffar jag nya människor säger jag aldrig nåt om det... för att jag tycker det är jobbigt o prata om det

lasse säger:

om du är kär i en person... och det känns som du försöker dränka det med att få kärlek från någon annan.. det är väl inte så bra?

Karin säger:

nä jag vet...

Karin säger:

men jag kan aldrig få den här personen för det Går inte o nu har jag raderat hennes nummer, tagit bort henne på msn o raderat henne från¨ mitt liv

Karin säger:

när jag har glömt henne... då kan jag börja tänka på andra

lasse säger:

okej.. tja det är väl en bra början...

lasse säger:

precis..

Karin säger:

just nu behöver jag nya vänner.... o sen får vi se vad som händer med saker o ting

lasse säger:

men är du inte säker över din sexualitet eller?

Karin säger:

förresten va tycker du homosexuella, tycker du det är äckligt

Karin säger:

nä jag vet inget just nu, är förvirrad

lasse säger:

verkligen inte... homosexuella är oftast trevligare

lasse säger:

har du haft pojkvän nån gång?

Karin säger:

jo visst, bara killar innan jag hade ett 3 årigt förhållande med en tjej o hon var min första tjej jag hade

Karin säger:

sen har jag haft nåt då med den här andra tjejen...

Karin säger:

men nu är jag less på tjejer...

Karin säger:

lasse säger:

haha..

lasse säger:

är du säker? men känner du samma kärlek till en kille som du gör till en tjej?

Karin säger:

alltså dom e så komplicerade..... mkt enklare med en kille helt seriöst

Karin säger:

alltså jag vet inte om jag gör det.... har inte varit kär i en kille, tyckt om många...

lasse säger:

ja men det är ju inte bara av praktiska skäl man väljer tjej eller kille att vara tillsammans med

Karin säger:

men träffar jag den rätta så tror jag att jag skulle kunna bli kär i en kille

lasse säger:

tror du verkligen det?

Karin säger:

Bad min syrra att hennes pojkvän inte skulle berätta nåt för Jan...

Karin säger:

tänkte göra det själv nån Gång när jag orkar

lasse säger:

ojoj.. jag vet inte hur Jan är... känner han för dåligt för det

Karin säger:

nä känner inte honom heller så Bra

Karin säger:

vet du hur många jag har berättat det här för IRL

Karin säger:

2 st

lasse säger:

oj...

Karin säger:

resten har fått det på sms eller på msn

Karin säger:

mamma skicka jag ett sms till

Karin säger:

haha

lasse säger:

lol

lasse säger:

jag är helt chockad över att du berättar för mig

Karin säger:

hm... vet inte Varför jag berättade för dig

lasse säger:

men du... kärleken är svår.. är det inte så att du tycker det är enklare med en kille för att du inte får så starka känslor då

Karin säger:

jo det kan va så...

Karin säger:

jag sa till en kompis att jag ska ha killar nu för dom jag har älskat på sistone har bara sårat mig o ljugit massa så nu orkar jag inte mer

lasse säger:

men alla tjejer är väl inte så

Karin säger:

nä jag vet

Karin säger:

dom 2 jag har varit med har sårat mig så mkt

Karin säger:

jag mår dåligt men jag mår sämre av dom

Karin säger:

så därför har jag raderat en av dom iallafall

Karin säger:

kan inte radera mitt ex helt även om hon ljög o gick bakom ryggen på mig efter 3 år... men men

lasse säger:

usch vilken soppa

Karin säger:

nä nu borde jag sova , orkar inte tvätta annars

Karin säger:

jo jag vet.... bara jobbigt o få för starka känslor för nån

Karin säger:

men det kan va fint oxå

lasse säger:

ja fast kärlek är ju fint också..

lasse säger:

precis

lasse säger:

jag tycker det låter som att du är mer homosexuell... och inte bi eller hetero

Karin säger:

kanske det

lasse säger:

fast jag trodde ett tag att du var intresserad av mig

Karin säger:

kanske jag är..

lasse säger:

nej dumsnut! du är ju lesbisk!!

Karin säger:

haha... nä inte helt lesbisk

Karin säger:

nä men jag kan nog bli kär i en kille

Karin säger:

nu ska jag men vi hörs

lasse säger:

ok sov så gott.. vi får prata mer nån annan gång

Karin säger:

jo förresten det finns en anledning till att jag vill ha en kille

lasse säger:

okej.. varför?

Karin säger:

jag vill ha barn o familj snart

Karin säger:

enklare o ha en kille då

lasse säger:

men du... så kan du ju inte tänka...

Karin säger:

nä jag vet men det gör jag ändå

Karin säger:

Nä men jag gillar Jan

Karin säger:

måste bara sluta tänka på hon

lasse säger:

du är rolig

Karin säger:

lasse säger:

jag tycker du ska hitta en fin tjej istället.. som verkligen älskar dig och inte går bakom ryggen

Karin säger:

godnatt o sov gott när du nu ska

lasse säger:

och bilda familj med

lasse säger:

ok sov gott Karin... och dröm sött

Karin säger:

du me

Karin säger:

Kram

lasse säger:

kramis


skit

Jävla äckliga människor det finns.... hatar er

Mår inte bra, ångest o skit.... när jag e ensam kommer den, kom nyss hem.... varit hos Jan, var trevligt där.... tycker om han mkt. Han kommer nog hit imorn på fm...

Åkte sen hem mitt i natten, o många idiotiska tankar far i mitt huvud.... många sjuka människor oxå som jag inte kan sluta o tänka på. Idioter hela bunten....

Lögner e det äckligaste som finns, va fan e det som är fel på alla... varför måste man ljuga??? Hatar alla lögner, hatar alla som kommer med lögnerna.

Det e tragiskt alltihopa.......

Lördag

Jag är ingens problem....

Vill inte ha nån hjälp, klarar mig fint utan terapi o mediciner så därför har jag slutat med båda....

Nu ska jag till jobbet, har inte tid o sitta här o svamlar. Jag gör juh iallafall nåt i mitt liv än sitter hemma o tycker synd om mig själv som vissa andra......

Ikväll ska jag till Jan :)

Natt

Läste nyss igenom mina 2 senaste inlägg... guud va snurrigt allt va... tror inte riktigt jag va mig själv när jag skrev :)
Borde sova, ska upp o klockan är snart 3.... blä... orkar ej jobba imorn men jag har inte råd o va sjuk.

Har läst igenom ett mess som jag skickade igår, har läst igenom det om o om igen..... jag skriver o säger väldigt mkt saker när jag e arg, kan inte behärska mig. Vet inte vad som händer med mig, säger så mkt dumt..... saker jag inte borde säga.... saker jag inte menar.

Hm... jag vet inte.....

Jaja... gjort e gjort...

Förlåt borde jag säga.... jag menar inte vad jag skriver alltid

Jag e så jävla less på alla lögner, varför får det inget slut. Varför fortsätter det hela tiden, ska det va så svårt att hålla sig till sanningen. Jag orkar inte mer så därför vill jag att vi bryter helt nu, orkar inte me fler lögner.... jag e ledsen men det funkar inte längre.

___

Middag hemma hos Jan imorn :) Ska bli mys... han e snäll han.... kanske kanske.... vem vet. Vi ska resa om 3 veckor, ser fram emot det :)

Vissa människor är raderade från mitt liv nu :)

:(((

Nu känns det bättre efter att pratat med mina syrror i tfn, vad skulle jag göra utan dom?? Skulle inte klarat mig så tack mina älskade systrar för att ni finns.

Prata med Elin nyss o hon sa en sak som jag inte har tänkt på. Hon sa att hon vet att jag straffar mig själv när jag mår dåligt, att jag skär mig o tar tabletter så därför trodde hon att jag straffade mig själv genom att jag är med "hon" för Elin vet att "hon" behandlar mig illa o att "hon" får mig att må så mkt sämre, "hon" e en människa men mitt straff för att jag hatar mig själv. Jag vet inte... kanske e det så. Sen ville Elin ha numret till till denna person för hon ville säga ett å annat men nä det blir bara värre då.

Livet är inte lätt många ggr o jag säger o gör mkt dumma saker. Säger saker jag inte menar för att jag är arg. Likadant när jag får ångest, då gör jag saker i ren panik. Fick en ångest attack förut, ville ta hela burken med lugnande som jag hade framför mig... ringde mina syrror.... o nu känns det mkt bättre.

Jag har många bra vänner med som bryr sig så TACK alla ni.

Orkar inte skriv mer nu... e helt matt o slut i kroppen. Skriver mer imorn när jag har mer energi.

Bla bla bla

Blä blä...  ångest igen :(

Ska ta en tablett nu eller 2 eller fler.... vette fan va jag ska göra .... sova så försvinner den kanske om jag har tur. Förr hade jag ett sätt som dämpade paniken, jag blev lugn..... det var skönt på nåt sätt men nu är det nåt som är fel... det gör inte ont längre.... känner inte ett skit. Sitter bara o stirrar på allt o undrar vad som är fel.......

Imorn om jag orkar ska jag spela biljard med Lasse, Jan o David... kanske några fler, kan bli kul :) gillar dom mkt.

Det är nåt som fattas, jag har ingen aning... känner bara stor tomhet, känner att jag inte passar in här. Det gör ont i hela kroppen,

Onsdag

Tack Alwa för idag, gillar dig o du är en fin vän :)

Varit hos tandläkaren idag.... 1600 kosta det :(  jaja nu behöver jag inte gå dit förän om ett år. Alwa var med så vi åkte sen till Media markt o sen till nya stadium o frölunda torg... där gick vi till game o köpte ett playstation 2 :)

Bra dag hittills.. ska äta o sen åka till jobbet, måste svänga förbi med post bara....

:(

Usch... va ska jag göra?

*orkar inte*

Jävla piss ångest... helvete

Jag e ett psykfall, jag vet.... måste ta bort ångesten nu.

ångest

Idag inget vidare, fasen va livet går upp o ner. Har sån ångest, hjärtat slår så hårt.... har försökt o sova bort den n u i 3 timmar men det hjälpte inte :(... blev värre nu när jag vaknade.

Ska försöka att sova en liten stund till tror jag....

Många tror att dom förstår men dom gör inte det, dom förstår inte hur jag känner o hur jag mår. Dom förstår inte panik attackerna jag får ibland o varför jag gör vissa saker då. "Det är bara o inte göra dom sakerna" säger en del men det är lättare sagt än gjort

Idag mår jag bra

Har tränat efter jobbet idag o det var riktigt kul :) skönt att träffa lite nytt folk o inte bara en massa tragiska människor som jag själv :) Berättade lite för Jessica om en viss person o hon sa att det måste va skönt för mig att träffa henne som är så glad jämt. O visst det är de... men sen sa hon en sak jag inte riktigt håller med om eller det gör jag oxå på sätt o vis. Hon sa att det finns så många andra som har det så mkt värre så därför ska vi va tacksamma att vi har det som vi har... tänk på alla barn i världen som lider. O jag håller med henne men samtidigt så mår jag inte bättre utav att tänka att andra har det värre. Man kan juh inte bara slå bort sina egna känslor o det som finns inom en. Det är en sjukdom o det hjälper inte att tänka att andra har det mkt värre vilket många många människor verkligen har.

Har träffat en kille som är helt underbar :) Gillar honom skit mkt verkligen... men finns ett litet problem... hm... vill inte såra en annan jag tycker så himla mkt om oxå. Komplicerat men men....


Kram till alla mina fina vänner :)


O Alwa hälsa marsvinen :) "bara" ok?


:)

Hm... kanske känner jag mer för honom än vad jag tror, Blev svartsjuk för en grej häromdan ;)
Livet e inte lätt, mest komplicerat just nu. Jag vet inte vad jag vill med nåt eller med vem. Vet inte ens vilka jag vill ha kvar som mina vänner, eller jag vet men det är svårt o bryta med vissa som har betytt väldigt mkt för mig. Tror att för min egen skull så är det bäst att bryta kontakten, tror jag kanske mår lite bättre av det eller oxå inbillar jag mig bara att jag kommer göra det.... eller jag vet inte. Som sagt inget är lätt.

Ska gå till backaplan nu, träffa några vänner o sen ska vi till slottsskogen o grilla :)
skönt väder ute :)

;(

Nä jag är inte glad
jag mår inte bra
jag är inte lycklig nu
vet inte vad jag vill med mitt liv
vet inte ens vad jag gör här
vill bort
fly härifrån
hör inte hemma nåstans
fattas nåt men jag vet inte vad
Mitt psyke är åt helvete
min kropp orkar inte mer

Spelar ingen roll vem eller vilka jag träffar, glad för stunden men.... jag vet inte.... e så trött på mig själv.


  


Trött o sliten

Trött som vanligt, helt slut i kroppen. Har jobbat mkt, fått jobba över... en tjej på jobbet är i Costa rica o en är sjuk så jag är ensam.... stackars Alex ;) En dag till jag måste gå upp sen är jag iallafall ledig 2 dar *skönt*...

Vet inte riktigt vad som händer i helgen, kanske grilla i slottsskogen med några killkompisar.... eller oxå ska vi ha fest här hemma.. har inte riktigt bestämt hur vi ska göra.

Igår kom Alwa förbi, snällt av henne.... jag hade gott o lagt med så det var helt mörkt i lägenhten när hon kom efter sitt jobb. Vi pratade lite o sen gick hon....

Jag o Jessica skulle titta på fotboll idag men båda va så jäkla trötta efter jobbet så vi åkte hem istället. Igår träffade jag en gammal fotbolls vän från min tid i kortedala o det var trevligt. Vi har inte setts på 4 år... sågs av en slump när vi kollade på häckens damlag när dom tränade. Fick hennes nummer så vi ska höras på söndag...  kul med nya/gamla vänner... eller nya oxå för den delen.

Jag o Lasse har pratat om att flytta ihop... haha..... vi ska spara pengar så vi kan dra iväg till Taiwan i några månander. Hm... får väl se hur det går? Men jag gillar honom mkt ;)

Idag skulle jag ha träffat Jan men eftersom jag fick jobba över o ska upp tidigt så ställde vi in, ska ses på lördag istället. Gillar honom mkt oxå... han e så snäll o fin han.....

Vissa människor förstår jag mig inte på... men det är inget att bry sig om. Det är bara att undvika dom som gör att jag mår sämre. Försöker finnas där, försöker visa att jatg bryr mig men vad hjälper det..... haha..... får bara skit tillbaka vad man än gör. Jaja... har många fina vänner just nu.... så det är bara o strunta i resten :)

Tack o hej

jävla ångest

usch idag är ingen bra dag... har så fruktansvärd ångest just nu. Blä.. vet inte va jag ska mig till... shit.... kan inte göra nåt heller. Inte ett skit.....

Ska lägga mig snart o drömma mig bort härifrån.

Fan fan fan... orkar inte ha det så här

HJÄLP va ska jag ta mig till, snälla jag behöver hjälp orka inte mer.

:)

Jag har....
(x) snott den här listan
(x) rökt en cigarett
( ) rökt en cigarr
(x) hånglat med någon av samma kön
(x) hånglat med någon av motsatt kön
(x) varit kär
(x) blivit dumpad
(x) dumpat någon
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
(x) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
( ) varit kär i en lärare
( ) sett någon dö
( ) haft sex med fler än en samtidigt
(x) flugit
(x) haft sex med någon av samma kön
(x) haft sex med någon av motsatt kön
( ) sett en del av mig själv brinna
(x) ätit sushi.
( ) varit i ett våldsamt förhållande.
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) gjort en snöängel
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) tittat på en solnedgång
(x) rört en orm
(x) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
(x) blivit missförstådd
(x) vunnit en tävling
(x) haft kramp
(x) känt mig som en utstött
(x) hatat mitt utseende
(x) ifrågasatt mitt hjärta
(x) varit vilse
(x) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
( ) sjungit karaoke
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
( ) dansat i regn
( ) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) åkt rullskridskor
( ) fått en önskan inslagen
( ) sagt till en främling att jag älskar honom/henne
( ) sjungit i duschen
(x) drömt att jag gift mig med någon
( ) cyklat runt Bornholm.
( ) fastnat med tungan i metall
(x) stannat uppe hela natten
( ) blivit puttad i vattnet med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att jag är het
( ) brutit ett ben
( ) hånglat med en tjej i militäruniform
(x) legat på sjukhus och blivit opererad
(x) skrattat så mycket att jag grät
( ) gråtit så mycket att jag skrattade
(x) fuskat på ett prov
( ) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
(x) varit kär i en tjej
( ) varit kär i en kille
( ) varit beroende av ficklampsbatteri
(x) känt mig elak
(x) badat naken
( ) solat naken ute bland andra
(x) har bott utomlands
(x) fått en stöt
(x) drömt att jag haft sex med en vän/flera vänner

UTSEENDE
( ) Jag är kortare än 160cm.
(x) Ibland tycker jag att jag är ful.
(x) Jag blir lätt brun.
( ) Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
( ) Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
( ) Jag har en tatuering.
(x) Jag är osäker över mitt utseende.
( ) Jag har haft/har tandställning.
( ) Jag har glasögon/linser.
( ) Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
(x) En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
( ) Jag har mer än två piercingar.
( ) Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
(x) Jag har fräknar.

FAMILJ
(x) Jag har svurit åt mina föräldrar.
( ) Jag har rymt hemifrån.
( ) Jag har blivit utslängd hemifrån.
( ) Mina biologiska föräldrar är ihop.
( ) Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
(x) Jag vill ha barn nån dag.
( ) Jag har barn.
( ) Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
( ) Jag studerar
(x) Jag jobbar.
(x) Jag har somnat i skolan/jobbet.
(x) Jag har missat mer än en vecka av skolan.
(x) Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
( ) Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
( ) Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
( ) Jag börjar ännu också gråta av Disneyfilmer.
( ) Jag har pissat på mej av skratt.
( ) Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
(x) Jag har gråtit av skratt.
( ) Jag har limmat fast min hand i något.
(x) Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
(x) Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
(x) Jag föddes med en sjukdom.
( ) Jag har fått stygn på ett öppet sår.
( ) Jag har brutit ett ben.
( ) Mina tonciller har tagits bort.
(x) Jag har suttit hos läkaren med en vän.
(x) Mina visdomständer har tagits bort.
( ) Jag har genomgått en allvarlig operation.
(x) Jag har haft vattkoppor.
( ) Jag har haft/har astma.

RESANDE
(x) Jag har kört mer än 300km på en dag.
(x) Jag har flugit.
( ) Jag har varit i Ryssland.
( ) Jag har varit i Kina.
( ) Jag har varit på Golfen Center.
( ) Jag har varit i Japan.
( ) Jag har varit i USA.
( ) Jag har varit i Afrika.
(x) Jag har varit i Asien.

EFARENHETER
( ) Jag har tappat bort mig i min hemstad.
(x) Jag har sett en fallande stjärna.
(x) Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
( ) Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
(x) Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
( ) Jag har sparkat en kille mellan benen.
( ) Jag har varit i ett casino.
( ) Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
( ) Jag har gått "skinny dipping".
(x) Jag har lekt sanning eller konsekvens.
( ) Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
(x) Jag har krockat i en bil.
(x) Jag har skidat.
( ) Jag har medverkat i ett skådespel.
(x) Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
( ) Jag har sett norrskenet.
( ) Jag har suttit på ett tak på natten.
(x) Jag har aprillat någon.
(x) Jag har åkt taxi.
( ) Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
(x) Jag är singel
( ) Jag är i ett förhållande.
( ) Jag är förlovad.
( ) Jag är gift.
( ) Jag har varit på en blind date.
( ) Jag har blivit dumpad oftare än jag själv dumpat nån.
(x) Jag saknar någon just nu.
( ) Jag är rädd för att bli övergiven.
( ) Jag har varit otrogen i ett förhållande.
( ) Jag har skiljt mig.
(x) Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
(x) Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
(x) Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
(x) Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
(x) Jag har haft sex med en person av samma kön.
(x) Jag har haft sex med en person av motsatt kön.
( ) Jag har haft sex med fler än en samtidigt.
( ) Jag har varit förtjust i en lärare.
( ) Jag har blivit kysst i regnet.
( ) Jag har haft sex utomhus.
(x) Jag har haft sex på offentlig plats.
(x) Jag har kramat en för mig helt okänd person.
(x) Jag har kysst en för mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
(x) Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
(x) Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
(x) Jag har smygit ut utan lov.
(x) Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
( ) Jag har en hemlighet som ingen vet.
(x) Jag har fuskat i ett spel.
(x) Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
(x) Jag har druckit alkohol.
( ) Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
( ) Jag kan inte svälja piller.
(x) Jag har blivit diagnoserad med depression.
(x) Jag tar mediciner mot depression.
( ) Jag har anorexi och/eller bulimi.
(x) Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
( ) Jag har vaknat gråtande.
(x) Jag har somnat gråtande

DÖDEN
(x) Jag är rädd för att dö.
(x) Jag hatar begravningar.
( ) Jag har sett någon dö.
(x) Någon nära till mig har försökt begå självmord.
( ) Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
( ) Jag äger mer än 5 rap CDn.
(x) Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
( ) Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
( ) Jag äger många dyra designerväskor.
(x) Jag äger något från H&M.
( ) Jag samlar på serietidningar.
( ) Jag äger något från Benetton.
( ) Jag äger något jag köpt på E-bay.
( ) Jag äger något från Diesel.


RANDOM
( ) Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
( ) Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
( ) Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
(x) Jag ser på nyheterna.
( ) Jag dödar inte insekter.
(x) Jag svär ofta.
( ) Jag sjunger i duschen.
( ) Jag är en morgonmänniska.
( ) Jag betalade för min rington.
(x) Jag är petig med grammatik.
(x) Jag är en sportfanatiker.
( ) Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
( ) Jag är bra på att baka.
( ) Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
( ) Jag skulle ha pyjamas på mig till jobbet.
( ) Jag vet hur man skjuter.
( ) Jag är kär i kärleken.
(x) Jag skrattar åt mina egna skämt.
( ) Jag äter snabbmat varje vecka.
( ) Jag är bra på matematik.
( ) Jag tror på spöken.
( ) Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
( ) Jag är väldigt kittlig.
(x) Jag älskar mörk choklad.
(x) Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
( ) Jag är bra på att minnas ansikten.
( ) Jag är bra på att minnas namn.
(x) Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.

Bra dag

Har haft en riktigt trevlig dag idag... träffat en bra vän ;)
Vi var i slottsskogen o gick lite, var rätt kallt.... men jag har hört att det ska bli varmare nu snart *glad*
Åkte sen hem till mig o spelade pingis o billjard på min ballkongen *s*... sedan gick vi till backaplan, skönt att ha varit ute o gått så mkt trots det usla vädret. Vi ska ses på torsdag igen o se film hemma hos mig.....

Annars då?? Ska städa lite nu när jag har lite energi för en gång skull, sedan åker jag till Alwa o sover.... o imorn är det jobb som vanligt. Skönt med en ledig dag iallafall :)


Vänner

Vänner kommer o vänner går.... vissa kan man lika gärna va utan. Varför ska det va så svårt att bryta med en del?? Jag vill inte ha nån kontakt med vissa, vill bara avbryta allt men ändå så kan jag inte.... hm.. det är inte lätt alltid.

Har på sistone iallafall träffa många nya o fina människor.... gillar dom verkligen.
Kanske man ska skrota dom gamla o skaffa sig nya *s*... 
För att jag mår sämre av en del så varför va vän med nån som gör att man mår sämre än vad man redan gör?? Just nu har jag mest bara kill kompisar men det är rätt skönt, mindre komplicerat.

Sen förstår jag inte riktigt hur jag bara kan förlåta saker o ting o bara gå vidare som  om ingenting har hänt??

Jaja nog prat om detta... vill bara säga att jag HATAR lögner, svek o otrohet... det är inget för mig, sådana människor kan lika gärna försvinna

ÄRLIGHET varar längst, sanningen kan såra men LÖGNEN är 10 ggr värre

Påskafton

Jorå har haft en helt ok dag. Jobbat från halv 11-19, träffa Alwa sedan. Hon hade fixat med mat tills jag kom hem ;) o sen bytte vi lite påsk ägg... det var trevligt.

Jobb imorn me men jag börjar inte förän 17 *skönt*... ska tvätta lite innan o sen kommer ev krissi hit imorn me. Nä orkar inte säga Alwa mer..... det är juh Krissi :)


Sovdax

Måste sova nu, har inte kommit i säng ännu ;(
Ska juh jobba så var jag uppe så här sent??
Tankar tankar tankar... mkt grejjer i huvudet.... både positiva o negativa....
Ledsen ibland, glad ibland... det är väl så det ska va

Känslor kan va underbart att ha men nu gör dom bara ont....

Lyssnar på Lars Winnerbäck...

Fredag

Idag känner jag mig lite gladare, mår lite bättre faktiskt. Träffar många fina människor som jag tycker om att prata med.

Har jobbat mkt o ska jobbar ännu mer, är ledig om exakt en vecka... känns lite jobbigt o veta att man har så mkt arbete framför sig... men men... det är bra med pengar nu sådär över påsk.

Jag o Alex har varit i slottskogen idag o oj va jobbigt det var att dra rullstolen  upp för dessa backar. Helt slut var jag efteråt... bra träning för mig, kan behövas :) Alex är rolig han... när jag kämpade som mest i en brant backa så börja han snacka om va svag jag är :)

Ska strax sova så jag orkar upp till en ny dag, lär ha träningsvärk överallt imorn.. haha... hade en jäkla kramp i vaderna när vi gick men som sagt konditionen är inte den bästa.

På måndag ska jag träna fotboll om jag får ledig från jobbet, skönt att kommit igång med den. Har saknat det en del o sen jag slutat så har jag inte blivit mkt till träning.

Imorn är det påskmiddag med Älwa ;) (krissi)... hon e oxå rolig hon som byter namn mitt i allt....

Det är svårt när man älskar nån så mkt o man vet att det aldrig kan bli nåt. Det är bara att glömma o gå vidare. Men det gör ont... mkt ont... men jag kommer över det så småningom.


Onsdag natt

Klockan är snart 01.30 o jag är trött som fan. Kom hem för en liten stund sedan från en kompis... har varit där o ätit lite. Funderade ett tag på att ligga över men jag trivs bäst i min egen lägenhet o säng, skönt att få vakna hemma.

Dagen har varit väldigt mkt upp o ner... ungefär som balder på liseberg :) Jag mår bra vissa stunder o sen 5 min senare mår jag skit o sen mår jag bra i gen... håller på sådär hela dan... skumt. Jag är inte normal.... haha.... känner det själv.

Men idag iallafall har jag jobbat till 17 o sen ringde Jessica till mig o sa att vi skulle träna fotboll kl 19.30 med Häckens damlag.... hon hade mailat deras tränare o han ringde upp henne idag.... shit va nervös jag blev. Jag tycker det är skit jobbigt att träffa nya människor, har social fobi.... men tur att Jessica var med för hon är helt tvärtemot... hon pratar med allt o alla haha... är så otränad men vi höll inte på så länge o tur var väl det för mig.

Senare på kvällen så åkte jag iväg som sagt till en vän... o nu borde jag sova men hamla här som vanligt.

Jaja men nu drar jag mig till sängs iallafall... ska bara chatta färdigt med lite folk :)

Måndag

Nyss kommit hem från jobbet.

Många tankar som far i huvudet fram o tillbaka, är helt förvirrad o jag vet inte vad jag vill med nåt just nu. Eller jag vet nog innerst inne...

Jag gör saker som jag egentligen inte vill eller som jag egentligen inte känner men det är svårt o komplicerat o jag vet inte hur jag ska hantera saker o ting. Jag vill va som alla andra, vill inte va annorlunda... så jag försöker på mitt sätt, men det betyder att jag inte kommer bli lycklig. För jag vet vad jag känner o jag vet vad jag vill.... men det går inte alltid som man vill.

Har varit i Sthlm i helgen, hälsat på min syrra. Skönt att komma bort lite härifrån, även om det bara var ett par dar. Funderar seriöst på att flytta, antingen till sthlm eller skåne. Vill bort från Gbg, ska söka lite jobb i andra städer.

RSS 2.0