:():

Orka, orka, orka

Hjärtat slår som fan, får ingen luft.......
Snart får jag komma hem, varit på jobbet i 2 dygn, imorn ska jag sova hela dagen, längtar till sängen.

Känner mig negativ as usual, jag köper min lycka. Bil, husvagn o snart lägenhet yiippii nä inte fan känner jag nån glädje. Vill bara försvinna bort ett tag nu....

Tröööööt

Finns ingen energi eller ork att skriva här...

E så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägt, vill bara hem o sova. Har inte varit hemma sen igår morse, hade helt glömt bort att jag skulle jobba hos T idag så det var bara att dra dit efter jag  varit hos A, nu har slutat där o e tillbax hos A o slutar imorn.

Återkommer me lite uppdatering..... måste bara skaffa mig lite mer energi....

Gaaaah

Känns som om jag ska dö när som helst. Hjärtat slår så konstig o jag får ingen luft, huvudet värker, e som nålar som sticker.

Känner stress, stresss o stress. Hur hanterar jag en situation då när jag har tusen saker o göra?? Jo jag gör ingenting. Blir för mkt...

Imorn drar jag till västervik, syrran gifter sig nästa vecka. Borde packa nu... skulle inte förvåna mig om jag glömmer känningen jag ska ha på mig eller skorna. Bilen måste städas då jag ska lämna ifrån mig den i helgen.  Behöver åka in till stan o framkalla kort från möhippan som vi ska ha till en sak. Lovat att åka in o fixa lite matrial imorn på scrapbooknings stället... gaaaah hur ska jag hinna?? Lovat att jobba hos T juh.... måstte fixa så allt e klart me katterna, dom ska me. Borde städa hemma.... eller kanske vika in rentvätten som ligger överallt i rummet o har legat sen i måndags.

Åh nu påminde Susanna om att jag måste hämta ut min medicin, har helt glömt. Varit utan i flera dar, kanske därför det gör så förbaskat ont i skallen.

Jaja nu måste jag sätta fart....

pengar

Pengar gör en inte lycklig?? Finns det dom som säger, det är bra med pengar men det är inte allt. Kärlek kommer man långt med men utan några pengar så mår man inte bra.

Jag har pengar men ingen kärlek. Jag köper mig glad istället så på några få månader har jag köpt en diskmaskin, bakmaskin. mp 4, en bil, en stereo, en mobil o snart en husvagn. MEN nä jag e inte glad.... jag köper o köper för att bli glad o visst några timmar efter så e jag glad tillsammans me lite ångest. Nu kollar jag hus för fullt för jag ha fått för mig att jag kommer må bra om jag flyttar till en liten villa..
 
Kärleken har jag oxå haft men då hade vi inga pengar. o visst vi mådde bra av varandra o så, mådde jag juh bättre men inte bra. Depp perioderna kom o gick allt för ofta men när du kom in i mitt liv så va jag riktigt under jorden ...

Det spelar ingen roll hur mkt pengar man har, kärlek, vänner, familj, bra jobb.....

Ni får ursäkta men jag har tagit tablett så jag svamlar lite här. E man inte glad så blir man inte glad av dess grejjer om man inte bara har en tillfällig depperiod

Jag finner ingen mening me livet
jag har så många måstenj

all denna stilnoct gör mig tokig

Börjar kanske bli lite sjuk...

Dumma huvudvärk:(

En fin fin bil

Nu har jag fått min blogg fixad så tack Ida för det:)
Kanske jag kan bli lite bättre på att skriva....

Här har vi en bild på min nya bil, en fiat punto 98



Letar hus för fullt, vill komma ut från lägenheten. Börjar tröttna på att bo i ghettot. Skottlossning varannan vecka. Sen behöver katterna oxå få lite frisk luft.

Atkins

Det gick väl sisådär för mig o cambridge, klara 3 hela dagar o sen va det kört. Äta bör man annars dör man o jag måste fan ha mat i mig o inte nån jävla shake. Så idag tänkte jag äta kyckling, ska försöka prova atkins istället och träna lite oftare än va det har blivit nu på sistone. 1 gång varannan vecka duger då inte, har tappat all lust, energi och vilja till det mesta. Idag har jag inte ens orkat titta på solen utan stängt in mig i lägenheten.
Ska försöka få me mig nån på en långpromenad i helgen:) Att sitta inne när det är sånt här fint väder framkallar bara mer ångest...

RSS 2.0