Sthlm

Har varit i Sthlm i helgen, va skit trevligt att träffa Elin o Olof. På lördagen va vi en sväng till mormor o åt middag, där fick vi träffa lite kusiner o min moster. Innan vi åkte dit gick vi på stan, skulle kolla lite klänningar till bröllopet o vi hittade varsin, den va inte klockren sa vi bara ren:) På söndagen träffa jag A-K o hennes dotter, va i lekparken en bra stund o sedan gick vi till Mcdonalds:) När jag kom tillbax så skulle Elin o jag försöka klura på ett tal, men det gick inte så bra... käka mest godis o såg en film(patrik 1,5).
Här e våra kläningar..
¨


Idag har jag varit på gymmet o tränat, ska strax lägga mig på soffan o kolla skidskytte:) Lite senare idag kommer Per hit, tänkte se på film eller nåt:) Han messa häromnatten typ vid 4 o ville sova hos mig men fan va så trött så jag orka inte ens svara. Men han kommer ikväll iallafall:)

utgång igår kväll o en massa svamel

Alltså jag känner mig som en jävla kärring, orkar inte göra nåt, finns ingen lust eller energi till att gå utanför dörren förutom när jag måste då jag jobbar. Man får verkligen slita ut mig om nåt ska hända som igår då:) Jag o Stella satt hemma o tittade på film, sen ringer hennes ex o vill att hon ska komma till stan o ta en öl. Varken jag eller S va så speciellt sugna, hon kan jag väl iofs förstå som va ute kvällen innan o hade kommit hem 5 men jag då?? Inte festat på en månad, bara jobbat o suttit hemma på soffan eller sovit. Så när S frågade om jag ville me så blev det nja e juh rätt trött... ok klockan va juh rätt sent.. 23:30. Jaja men hon fick me mig ut o jag ångrar mig verkligen inte, hade nog ångrat mig ifall jag inte följde me ut:) Vi gick först till Diamond dogs o va där tills dom stängde o sedan gick vi vidare till Excet. Där träffade jag Per, söt kille som följde me oss hem. P åkte vid 15 idag, han skulle träffa några vänner o se fotboll:)
Vi bytte nr o prata om att ta en fika nästa vecka, förhoppningsvis en bättre fika en den frukost jag hade att bjuda på.... hade typ inget så kl 10 går jag upp o sätter på bakmaskinen:)

Sitter i sängen o funderr lite på saker o ting, kan inte va i vardagsrummet... katten löper som fan, huvudet exploderar o även mitt humör *inte bra*... slarvar massa me tabletterna .... gaaah ..... *orka äta*.... blää.
Har melodifestivalen på i bakgrunden här, inte mkt o hänga i julgranen om man säger så. Fattar inte ens varför jag lyssnar på skiten.

Känner mig besviken på en viss person.... hon sviker mig gång på gång så tyvärr nu orkar jag inte längre. Ingen ska behandla mig som skit... INGEN. Jag kommer inte finnas för alltid, fattar ni det??? Varför ska jag finnas till hela tiden, jag får knappt nåt tillbaka.... köra hit o dit, komma så fort folk vinkar åt mig, så fort nån ber mig om en tjänst så ställer jag upp o visst jag kan säga nej MEN jag gör det här för jag vill. Vill hjälpa mina vänner men jag orkar inte nu... jag mår inget bra så det sista jag behöver e nåt sånt här. Tar fan ledigt från jobbet o förlorar en hel dagslön för att * ställer in 2 dagar före, inte schysst men det värsta e att sen tror ni allt e bra. Allt e ok... va fan tror ni??? Inte försöker ni gottgöra det på nåt sätt, nej jag ska bara acceptera allt. Inte bara det att jag förlorar pengar, jag ringde o fixade så att vi kunde åka dit........
Jaja nu har jag fått ut lite av min aggression jag kände inom mig........

Så ska jag bara nämna lite om samtalet inatt... klart jag ställer upp hjärtat men det e svårt allt. Ledsen att du va ledsen när vi pratade. Jag vet inte hur mkt jag skulle kunna hjälpa dig... kan jag hjälpa??  Det kommer ordna sig gumman *nu ljög jag*, hur fan ska jag kunna veta det?? Jag e inte till nån hjälp, den störsa pessimissten av dom alla.... men om du bestämmer dig för att åka  ja du vet vart så e det klart att jag kör dig dit.......


Nä nu ska jag kolla på EMD haha... nä det suger allt... sitter ensam en lördagkväll o kollar schlager. Nä men det e för att jag ska jobba imorn som jag lägger mig tidigt, hm men 21 e kanske lite överdrivet.

Godnatt..


Tränat:)

Har faktiskt varit o tränat idag :). Tog emot att åka men jag tvingade mig själv, blev dock inte så långt pass men 50 min fick räcka tyckte jag. Har inte haft nån motivation på sistone att åka till gymmet, ingen energi eller ork att göra nåt när jag e hemma, vill helst bara sova me katterna. Men idag tog jag tag i det mesta, stor städade lägenheten när jag kom hem så nu e det rent o fint här oxå.

Borde väl sova, ska jobba ett 24 timmars pass...

Natti natti

måndag

Blev 5 timmars arbete idag, inte allt för jobbigt:)

Imorgon ska jag allt ta mig till gymmet, får tvinga mig helt enkelt, måste försöka att hålla mig i form o sen får jag juh lite ångest när precis alla runt omkring mig tränar som dårar känns det som. Varje gång man ringer så är dom antingen på väg till gymmet eller från... gaaah ... va gör jag då?.... jo ligger kvar i sängen o har inte gått upp ännu o klockan kanske e 6 på kvällen.

Jag har några planer framöver o det e inte att bo kvar här i Gbg. Nä troligast blir att jag flyttar, ja inte nu direkt men om nåt år kanske. Svårt me en bra bostad här, vill juh helst bo i villa men nån miljonär e jag juh inte..... ännu:)

Haft så trevligt med mina nya saker, bakmaskinen o scannern. Har bakat hela helgen:) visste inte att det kunde va så kul me nya grejjer eller jo jag brukar köpa lite nytt o sen tröttnar jag o köper nåt annat. Man blir glad för stunden av att ge sig själv lite pressenter:)

scanna lite kort från mitt första album, va rätt kul:) Tog även kort på min fin fina limpa som bakades men den blev kvar på mobben.

Måste bara berätta om min hemska dröm. Jag hade skit ont i huvudet, på riktigt alltså... så somna jag o så drömmer jag att min bror slår mig med ett järnrör mot huvudet så det börja blöda massa. Det va en kort dröm men det hände en massa annat oxå som jag inte minns. Jag vaknar iallafall o har lika ont i huvudet som när jag somnade....


Bakat idag:)

Köpte en bakmaskin idag så här har det bakas bra:)) Tanken va att jag, Krissi o Jenny skulle ha en heldag. Åka till Netonnet, sen storhandla o sedan hem till antingen ghettot(Bergsjön) eller ghettot( Biskopsgården). Planerna gick i kras när det visade sig att Krissi hade fått magsjuka så jag fick ta o skjutsa hem henne, hoppas nu bara inte att man e smittad.

Har fortfarande bara tränat 1 ggr sen dec me jag har inte så mkt ångest för det. Så skönt o sova:) Sen har jag juh köpt o fått lite ny grejjer som man kan leka me, satt me scannern i 3 timmar innan den funkade;)

Nu ska jag sussa för jag har tagit tablett nu igen *dumma mig*

Snart ska denna blogg bli finare o lite mer seriösare:) o possitivare oxå;)

Kram  o godnatt

RSS 2.0