Hemma igen :)

Jaha ja då va man hemma igen, landa inatt o kom hem till lägenheten runt 2 tiden. Har fått lite mer färg o blivit några kilo tyngre känns det som iallafall, fast jag vägde mig idag o hade bara gått upp 3 gram så typ o det va juh inte allt för farligt.

Nu har jag varit o tränat 2,5 timme o det va skönt, behöver verkligen komma igång me träningen efter allt tid på beachen o vid poolen :)) men gott har vi haft det. Imorn o hela helgen blir det 3 timmars pass hade jag tänkt mig.

E trött som en gnu:) Sova nu o ställa klockan på 9 så jag hinner sola lite o äta frukost innan det bär av till träning. Ah nu kom jag juh på att jag ska juh besikta bilen imorn men jag vet varken vart eller vilken tid. Fanns inga tide på stället jag brukar åka till så jag fick ta ett annat ställe som iofs ligger mkt närmre där jag bor.

Snart e det flytt o det ser jag fram emot, speciellt min lilla ballkong me mkt sol. Får låna mammas lastbil till flytten o  det e juh bra. På torsdag åker jag till V vik för boupptäckning för gränsö huset, ska bli underbart o komma hem o träffa alla mina systrar. Tove kommer från London o Elin från Sthlm, Sofia träffa jag e snabbis idag o vi satt på ballkongen o njöt av solen o sen fyllde jag i EM quizen som sofia o Erik har ordnat. Vi e runt 15 st tror jag o alla lägger 100 var o den som har bäst poäng när EMet är slut får alla pengar :)

Nu e det läggdax.. så natti natti

En positiv sak när jag va borta är att jag inte har tänkt så mkt på en viss person på sistone o det känns skönt. Fast en annan person finns i mina tankar då o då o jag drömde om personen när jag var på Rhodos :)

hej

Idag e det 6 mån sedan pappa gick bort, tiden går så j-vla fort!

L sov här inatt, kom hit runt 12 halv 1 o jag va så trött så jag låg redan o sov. Har nyss ätit lunch me K o ska bara packa det sista. Sen iväg o hämta J o äta middag o växla lite pengar innan vi drar till jobbet. 3200 fick vi i traktamente så det e väl rätt ok.

Skulle iväg o träna innan vi åker men jag orkade inte, ångest för att jag inte åkte ändå. Har gått en mil på bandet nästan varje dag.

Nä nu måste jag fixa lite ...

Hej svejs

Packat o städat ikväll

Imorn åker vi, har packat o städat i 5 timmar typ men det e fortfarande skit stökigt o jag har långt ifrån packat klart. Känner att orken o energin inte finns för sånt, fick leta som en tok efter passet o till slut hitta jag det i en väska som jag visst inte hade packat upp sen Thailand men det låg bara lite pengar, pass o godis där.

Jaha snart kommer L hit, han ville visst det... inte vet jag varför? Men men... sängen e full me kläder o massa annat, får väl röja lite då. Imorn kommer K innan jag drar, ska äta lunch tänkte vi.

Fan glömde juh att jag skulle ringa Peter efter jobbet men skit samma, orkar ändå inte prata i tfn just nu. Jennie messa att hon åkte till Gbg ikväll, synd då att vi inte hinner ses.

Borde väl klä mig, tog bara på mig skit fula kläder efter duschen, orkar liksom inte bry mig när jag e själv, men så här kan jag inte visa mig för L.

ledsen

Vet inte riktigt va jag ska skriva... klockan e 2 o jag borde va trött men efter att sett en av dom vidrigaste filmer på länge så kan jag nog inte sova på ett tag. Fy fan...... usch...... människor är grymma o onda...... äckliga värld. Har typ gråit igenom mig hela filmen, andra som trorn att jag aldrig gråter har fel. Jag gråter när jag e själv, vill på nåt sätt inte visa mig svag, eller jag har svårt o visa känslor... kan inte ens gråta inför min familj.


Stackars alla barn som finns runt om i världen... e me i rädda barnen o nu världsförälder...... ska nog gå me i nåt mer, jag behöver fan inga pengar. Bara jag har så jag klarar mig så skulle jag kunna skänka bort resten.
Man vill kunna göra så mkt men kan göra så lite.....



Livet e som det e... bara o acceptera

Jo jag e trött som vanligt..... jobbat mkt har vi gjort Jessica o jag. Kommer få över 220 timmar denna månad, e väl rätt bra. Vissa dagar e jag som en zombie... finns men ändå inte. Inatt sov jag rätt hyfsat på jobbet ändå... men kanske inte så konstigt eftersom vi har jobbat nästan varje dag denna månad. Hade en hemsk dröm inatt... eller den va fin på något sätt, lite sorglig. Fick en sån saknad av en person från förr.... drömmen kändes så verklig.

Känner mig väldigt nere just nu, vill bara gråta! Mitt humör går upp o ner, ångesten kryper i hela kroppen, svårt o beskriva känslan, mår bara illa över allt jag gör eller allt jag inte gör oxå. Är så less på att äta tabletter, ha kontakt me läkare o psykologer, e så fucking trött på hela livet.

O du??
Jag tycker absolut inte illa om dig... älskar dig!

Hoppas det går bra K på ditt nya jobb, vore trevligt o ses innan jag drar till Rhodos....

Min familj mår bra o det e huvudsaken, Sofia o Erik har förlovat sig :))

Snart 6 mån sen pappa gick bort :( saknar honom mkt. Fick sån lust häromdagen att lyfta luren o slå honom en signal o bara prata lite.... att jag aldrig kommer få se honom mer tror jag nog inte att jag har fattat ännu :(

Snart flytt o jag orkar inte ett skit, så hur gör vi då?? Om jag inte ens orkar diska en mugg, hur fan ska jag orka att packa o flytta?? Jag får nog gå o be lite så kanske gud sänder ner lite styrka eller nåt eller skickar hit nån som hjälper mig...


Kväll

Drömde en sån grym dröm inatt o det värsta av allt att det va en sanndröm :(
Kände hur ont det gjorde i hjärtat o jag mådde verkligen skit när jag vaknade o sen insåg jag att det bara va e en dröm men än sen då..... allt va juh sant o det e juh så jag känner när jag e vaken oxå :(
 
Idag har jag gått en mil på gymmet igen men det känns lika meningslöst som allt annat, det känns som om det kvittar va jag än gör....

Prata me L o vi ska prov bo i nån vecka i juli så får vi se hur det blir sen :) men annars e det lugnt, tänker bo själv i 4an om inte han flyttar in hos mig. Prata me mamma o hon tycker det e helt rätt av mig att flytta tillbaka men hon e positiv till det mesta jag gör bara jag mår bra av det säger hon. Jag ska få 2 katter juh :), tror inte mamma gillar det egentligen men gör det  mig glad så.....

I juli ska jag o Jennie åka till Turkiet troligtvis......

HATAR DEN HÄR JÄVLA DATORN, ville bara säga det. Nån som vill ha en laptop så kan ni få denna.......

Hemma igen

Då va man hemma från träningen då.... hm.... jag har gått en mil varje dag men känner mig fet som en chokladboll ändå. Men men... skönt o träna, gå på rullbandet o lyssna musik o bara tänka på saker o ting o slänga iväg ett litet mess då o då.

Framtiden e oviss....

Nu dusch o sen hockey dårå...

Jag brukar inte gå på reklam eller ja menar reklam som kommer på mailen. Men idag beställde jag en sak... lite tabletter... dumt av mig som inte ens gillar att käka tabletter mer än nödvändigt.

Jag saknar en person väldigt mkt.... o så finns det en annan jag tänker mkt på oxå!

Onsdag

Orkar ej träna idag men shit jag måste verkligen.... blä..... har bara legat i sängen tills nu. E så skönt att slippa gå upp o bara ligga o inte göra ett skit. Men men.... jag tvingar mig till träingen :)

Sen ska jag hämta upp L o vi ska titta på lägenheten... så vi får se hur det blir. Tänkte bygga ett hemma gym :)) eller kanske inte, då blir det väl att jag inte tar mig utanför dörren när jag e ledig. Fundera på att bygga en bio oxå :) fast nä.. kan juh inte ha allt hemma heller.

Det finns få människor jag orkar me just nu, nästan ingen ..... men men snart blir det väl ljusare även i mitt inre o inte bara på utsidan...*hoppas*....

Oops I did´t again... lalalala.... glömmer ta medicin, inte konstigt att man aldrig mår bättre... eller?? Så här tänker jag.. tabletter ska fan inte få mig att må bättre, jag vill må bättre av mig själv utan att proppa i mig en massa skit MEN jag märker att jag mår sämre utan o att det e bättre o ta knarket ändå. Aj fan nu glömde jag ringa min läkare, men skit samma. Gör det imorn om jag hinner o orkar....

Finns några saker jag har fått gjort på senare tid iallafall... fått ordning på bilen så den e klar att besiktas nu. Skrev till en annan på blocket som sålde en bil för 40 000... min dröm bil :) men nä skulle aldrig kunna göra mig av me Nisse, han e fin han me..... lite för gullig bara :)

Flytt flytt flytt... ser fram emot det, jag e en sån som inte kan stanna för länge på ett o samma ställe... nu har jag faktiskt bott här i mer än 1 år... eller nästan precis ett år. Har bara haft 2 lägenheter som jag har bott längre i. Blir 10e eller 11e gången jag flyttar sen jag kom till Gbg, håller inte riktigt koll på ordningen längre.

Jaha ja då va det dax för träningen ja....

Vill juh inte rulla fram i sommar :))

Skulle på ett spinningspass kl 19 idag men det fick avbokas eftersom det e hockey på tv.... ibland önska jag att jag inte e å sport galen hehe.... fick juh ändra ett möte på jobbet för att det va EM i fotboll då... jag protesterade o dom andra suckade :)) Me jag fick min vilja igenom...

hej o hå

Jaha då va en ny dag slut o jag överlevde den oxå :( eller kanske jag ska va glad me tanke på allt som händer här i världen. Jag har haft en otroligt tur som kommit till detta is kalla land faktiskt, slippa jordbävningar o skit. Har växt upp i en helt underbar familj som jag älskar o skulle göra allt för, förutom min bror som jag inte bryr mig ett skit om. Visst låter det sjukt när man säger så om en i familjen?? Men ingen vet hur mkt vi har fått utstå för hans skull o helt seriöst, jag skulle inte sörja allt för mkt om nåt hände. Nu låter jag lika bitter som farmor... har väl blivit sån me åren.... jaja tur att det finns glada människor oxå.

Igår kväll tog jag väldigt många lergigan vilket gjorde att jag fick andnöd o inte kunde ta mig ur sängen, va helt konstig o hade ofrivilliga ryckningar. Kändes som när jag har tagit en propavan..... dom gillar jag ej. Tänkte ringa läkaren imorn o be om fler stilnoct för tro det eller ej, dom gör mig glad :) så jävla bra mår jag när jag har tagit dom o inte blir jag trött som e vitsen me dom iofs..... men jag borde nog stänga av mobilen, blir så jobbigt o förklara alla dumma mess jag skriver till folk. Skrev till 7-8 st att jag älskar dom o massa andra konstiga grejjer... jessica skrev tillbaka o frågade om jag hade tagit tabletter eller blivit knäpp?? Sen skrev jag till Daniel som har flickvän... visst man kan skriva så till sina vänner men jag o Daniel har inte riktigt den relationen till varandra.

Träffat syrran idag o tränat Core... imorn har jag bokat upp mig på ett spinnings pass men sen när jag kom hem såg jag att det e samma tid som Sverige - Tjeckien spelar kvartsfinal i hockey så jag måste avboka spinningen givetvis... kan jag juh inte missa den spännande matchen.

Vet inte vad det e me mig, äter som en gris... hela tiden hungrig. Försöker iallafall hålla mig ifrån sockret... det har gott skit bra... i 2 dagar iallafall :))

Vissa människor förstår jag mig inte riktigt men man kan juh inte gilla alla o tur e väl det. Men känns som folk utnyttjar en för ens egna intressen bara o sånt gillar jag inte..... men skit samma, folk e som dom e... inget jag kan göra nåt åt.

Nu ska jag sova om jag ska orka me morgon dagen. Hm..

Jo den 1 juli ska jag flytta.. till 4an alltså, få se om jag flyttar själv eller inte... det får framtiden utvisa.

Eh ... nä det va nog inget mer jag ville skriva mer.... en vecka kvar sen åker vi till Rhodos.

skiter i allt

Kan nån svara på va det e för fel på mig?? Varför mår jag så här?? Varför går mitt humör upp o ner så mkt?? Jag orkar inte mer, orkar inte ha det så här. VAD SKA JAG GÖRA?

FÅR PANIK.......allt jag gör känns så jävla meningslöst.... finns ingen mening me nåt. Vill bara försvinna härifrån, va gör jag här?

Lugnande o alkohol e inte bra kombination men jag skiter i allt nu, orkar fan inte bry mig....

Sjukt allt....
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"släpp mig fri låt mig flyga från det här
låt mig ta mig iväg och slippa det här
jag orkar inte längre jag vill ta mig härifrån
vill sväva som fågeln fri bland moln"


Helgen

Har varit helt oki i helgen...

Lördag så va vi på Gekås, skulle inte köpa nåt speciellt men som vanligt kommer man hem me rätt mkt skit ändå o 800 kr fattigare blev jag.... hade tänkt handla mer men rensade bort en del i sista stund. På kvällen skulle vi grilla men vi nog för trötta alla 3 så det blev grillning på söndagen istället :)
Grillning, lite öl, ett par cigg o mkt sol :) *gott*
 Här står vi utanför Gekås :) vissa e ute o solar medans vi e inne o shoppar :) Bra väder o passa på i, inte så mkt folk som e lika dumma o e inomhus:)

 Trevlig söndag me Krissi o Jenny :)
Sen va jag tvungen o lämna bilen hos dom o gå hem, drack lite öl o ville juh inte riskera att bli av me körkortet. Ett av mina stora intressen e väl o köra bil :)

Vakna i natt av att telefonen ringde men jag va för trött för att svara men jag lyssnade iallafall av mobilsvar o fan saknar dig me för jävla mkt ska du veta. Vi får ta o ses snart..... förresten jag drömde om dig i natt:). Du finns i mina tankar väldigt ofta....

Puss o Kram

:(

Livet e skit... det suger o leva
Det går nog fan inte en dag utan att jag vill bort härifrån... dumma tankar kommer o går, vill bara få ett slut på allt.
Jag e rädd för hur det ska bli till hösten o mörkret, ska jag fly denna vinter oxå??
Jag e rädd för att va själv, litar inte på mig själv..... o då e det skit

Fick tid iallafall hos min läkare men just då e jag borta me jobbet, behöver träffa henne o få ny medicin o mer sömntabletter så jag kan sova bort livet.....


Flytt

Den 1 sept blir det troligtvis flytt till 4an :) och jag kommer inte flytta in där själv :)) Om det går som vi har pratat om .... men man vet aldrig, saker o ting kan juh förändras.

Dessutom har mammas katt fått 3 söta små ungar så jag ska ev få 2 st... saknar katter i mitt liv, så det blir perfekt o till 4an. Måste bara åka till Västervik o hämta dom nån helg.....

Underbart väder idag... lämna in bilen på Thoréns Glas direkt efter jobbet, gick hem sedan. Tänkte bara vila nån minut när jag kom hem men somna o sov 3 timmar, var väl rätt trött då antar jag, har juh vart mkt jobb på sistone. Nu har jag precis hämtat tillbaka bilen o det blev lite billigare än va jag trodde det skulle kosta så det e juh kul när det går åt det hållet :)

Så va händer i helgen då?? Jag vet inte riktigt faktiskt... ikväll blir det rätt lugnt, ska nog bara va själv o se film eller nåt. Imorn så åker vi troligtvis till Gekås eller oxå kanske det blir liseberg, sedan tänkte vi grilla :). E bjuden på fest imorn kväll till Elynore :)

Nu måste jag gå ut en sväng till, städa upp lite i bilen o sen ta en promenad....


Jaha ja....

Livet e då bra konstigt.... värre än en berg o dalbana, dagarna för mig kan va som natt o dag. Igår hade jag en riktigt deppig dag, orkade inte ett skit,  varken på jobbet eller hemma. Ville inget o hade absolut ingen energi till nåt, orkade fan knappt ta mig till duschen... men jag tvinga mig själv som jag så ofta gör nu för tiden. Tvingar mig själv att gå upp, jobba, träna, träffa folk, ta medicin...... ja jag tvingar mig själv att leva..... o det e fan inte lätt.
Men iallafall idag... vet inte varför? har juh sovit dåligt som vanligt men idag fanns all den energi som jag vill ha alltid, jag orkade hur mkt som helst. Först iväg till jobbet... vi fick verkligen massa gjort o jag var inte ett dugg trött, sen iväg o träna i 2 timmar. När jag kom hem så började jag städa vilket jag inte har gjort på ett tag pga väldigt mkt jobb, trött o sen har jag inte mått så jätte bra heller. Man får ta vara på dom dagar, timmar eller minuter som man mår lite bättre :))

Imorn ska jag på kurs 9-16 o sen sticker jag direkt till jobbet.... jobbar till fredag:(
Har äntligen ringt ang bilrutan så på fredag ska jag lämna in bilen, skönt o få det gjort....

Snart åker vi till Rhodos o det ska bli riktigt skönt.... bara få komma bort härifrån även om det e me jobbet. Men alla som ska me e skit schyssta så det ska bli skoj.... vi har lagt ett schema så vi e lediga ganska mkt :)

trött som fan, tror inte jag orkar en dag till....

Så trött, så trött... helt tung i huvudet. Ska försöka att klara veckan ut me massor av jobb o kurs.... vet de sjutton om jag gör det. Tänkte åka o träna efter jobbet men det fanns absolut ingen ork eller energi... va tvungen att åka hem o äta nåt, kanske tar jag en lite promenad snart iallafall.
Finns så mkt jag behöver göra här hemma, men finns varken tid eller ork...   som vanligt ser det för jävligt ut här.
Borde lägga mig o sova en stund nu...

Mår inte bra, känns inte alls bra i kroppen.....

Måste kontakt min läkare, vill ha annan medicin.... men jag orkar fan inte ens ringa. Känner bara för att kasta nåt, skrika... slå nån.... äsch.... nu går jag o vilar

Jag skulle vilja ta ledigt en vecka o bara sova... slippa att gå upp, ett helvete e det att behöva gå upp, att höra den jävla klockan. Vill bara sova, slippa bli störd, stänga av mobilen........

Måndag

hm.. *funderar*... jo jag e trött som vanligt, gick upp tidigt för att åka till tandläkaren... väl hemma igen så sov jag till 16 o sen iväg till jobbet. Börjar tidigt imorn så jag ska väl sova nu om jag kan.....

Det va som vi trodde, nån hade snott hans pengar... tagit ut 5000 från utlandet.... idioter....

Känner mig lite nere just nu....

Nä orkar inte skriva här....


slottsskogen

Fint väder idag då... tror jag tar bilen o åker till slottsskogen me A idag. Slutar som sagt ikväll.... hm.... e trött som fan haha ovanligt....
Somna ändå hyfsat tidigt igår... halv 2... länge sen jag har sovit så här mkt på jobbet, e ändå rätt utvilad :))

Nästa helg så ska jag o Myran åka till Gekås :)) dvs om jag har pengar kvar efter tandläkar besöket imorn... usch hatar verkligen att gå dit.

Ikväll ska jag nog till Daniel o kolla film, blir nice :)) Peter o Peter kommer nog dit me.... kanske nån mer......


Nä nu måste jag nog göra lite nytta o stänga av datorn en stund....

Hej svejs


Gretas o Jobb

Jobb, jobb o jobb..... ska strax dra dit... Lasse sa att jag gör inget annat än jobbar o det e fan sant:). Nu e C sjukskriven så jag o Jessica e själva..... så vi får ta hennes pass me men det e lugnt. Nästa gång jag e ledig blir nog om 7 dar tror jag... kan juh alltid hoppas :))

Igår va vi på Gretas... Jag, Krissi o Jenny.... va väl inte allt för roligt, Rätt dött faktiskt... hade inte varit där på över ett år nu.... går väl kanske dit om ett år igen :)

 Jenny o Krissi

Nä nu måste jag verkligen ta tag i träningen igen..... gaaah skärpning asså.......

Ska fråga syrran om hon har lust o hänga på i veckan, så trist o åka själv  va trevligt när vi gick runt delsjön :)


Jaha ja då va det dax o fixa iordning sig för jobbet... slutar imorn 17.30....


Dröm

Guud vilken hemsk dröm jag hade... somna till slut runt 6 tiden o vakna igen vid 9 av att jag mådde jätte dåligt. Hjärtat bara slog o jag hade ont i magen. Min dröm ja... den va inte rolig. Alla runt omkring mig bara dog o dom man litade mest på bara svek o lurade en. Man kunde verkligen inte lita på nån, jag kände mig jagad i hela drömmen. Vakna 9 me ett ryck o mådde inget bra, men jag va så trött att jag somna om o drömmen fortsatte tills jag vakna igen vid 10.... usch.... rätt sjukt att man tänker så mkt när man sover.
Fan va trött jag e men va tvungen att gå upp, A kan juh inte ligga i sängen hela dagen. Nu ska vi snart fixa några ärenden för ikväll så ska han ha lite vänner här.....

Själv ska jag hem när jag slutat o sova tror jag... men shit va stökigt jag har hemma, borde verkligen städa eller fixa hemhjälp.........

Kan inte sova.....

TACK K för en trevlig dag igår, va nice på ramberget :) o TACK för att du höll i skruvarna oxå när jag bytte däcken :) som du själv sa "hur gick det när du va ensam o bytte, va det jobbigt?" jo lite faktiskt, va juh tvungen att ta hand om skruvarna själv *s*

Jaha ja va ska jag göra nu..... klockan e snart 5 o morgon, lika bra kanske att va vaken tills det blir ljust ute men då orkar jag inte jobba imorn me. E på jobbet nu...  o som vanligt kan jag inte sova. Har stängt av o på datorn ett antal ggr :(

Fan har sån ångest hela tiden, känns som om hjärtat ska explodera eller hoppa ut.... känns som om alla revben i kroppen ska knäckas. Men men... det e bara att lära sig att leva me det eller inte.....

Hm...

Helvete va jobbigt det e me känslor.... men ..... jag drömde en skum dröm häromnatten.... tror att det va lite av en sann dröm.... det stämmer iallafall in på mig.

På måndag tänker jag ringa min läkare, be henne skicka lite nya recept.... o så måste jag ringa bovärden oxå. Min vän ska flytta.... o jag vill ha en mindre lgh än 4an o en större än 1an....

Nä nu kanske jag ska ta o sova innan A vaknar......

RSS 2.0