Söndag 25/3

03.28

Jag vågar inte, kommer aldrig våga göra det ensam. Därför söker jag nån på nätet som kan hjälpa mig.

Det är så lätt men ändå så svårt....

Lördag 24/3

Känner mig besviken på folk, men det e väl mig det är fel på. Ställer för höga krav om saker o ting, det är väl så när man mår dåligt, vill att folk ska finnas där för en när man behöver o det är lika bra att inse att andra saker prioriteras mer vilket är rätt normalt.

Det finns inget här för mig att göra, jag hatar mitt liv, hatar mig själv o blir äcklad av hela den här världen. Vill bort, långt bort o bara få slippa allt. Det gör ont i hela kroppen, kan fan inte beskriva hur jag känner nu... tror inte många förstår.

Har slagit sönder mobil 2 nu, kan inte behärska mig... lite synd för det här var inte min mobil. Vet inte va jag ska göra av all ilska o hat jag känner, hatet mot mig själv blir bara starkare o starkare... vill bara skada mig mer.

Vet ej vad jag ska göra?

Hej

Första gången jag skriver här.... behöver nånstans där jag kan skriva av mig lite.

Jag mår inte bra, jag vet det... jag är medveten om att jag är sjuk. Jag vet att jag behöver hjälp snart om jag ska överleva det här, kan inte kontrollera mig längre. Gör saker jag inte vill men ändå gör jag det, när ångesten kommer så tänker jag inte. O numera får jag ångest av det mesta.... allt ger mig ångest. O sen får jag ångest för allt jag gör för min ångest... sjukt.

Känner mig svag o kroppen mår inte bra på nåt sätt, går inte beskriva känslan men det är som om jag kommer ramlar ihop vilken sekund som helst, det sticker i hela kroppen.

Häromdan blev jag lite rädd, hade tagit för många lugnande... till slut kunde jag inte gå.... mådde illa o var tvungen att gå till toaletten o spy men benen bar inte, dom bara vek sig o jag föll ihop på golvet... jag blev rädd men det värsta av allt är att det var inte sista gången som jag tar för mkt lugnande.... jag vet att jag kommer göra det igen. Som jag sa när ångesten kommer tänker jag inte.... o det blir bara värre o värre nu....


Jag är rädd för döden, ångesten, livet, framtiden, mig själv, ensamheten, att dö när jag är själv i lägenheten... ja allt gör mig rädd.

Vet inte hur jag ska klara mig ur det här för jag är rädd för att få häjp oxå, skäms över mig själv o den jag har blivit, skäms för att ta emot hjälp, skäms att berätta för mitt jobb att jag mår psykiskt dåligt.


Det var allt för idag, klockan börjar bli mkt så jag måste sova strax. Får besök halv 7 på morgonen av mitt ex....


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0