______________-

Nu är man tillbaka i trista vardagen, önska att jag var nån annanstans. Känner mig väldigt ensam men ändå så väljer jag o va det. När det ringer orkar jag inte svara, orkar inte umgås med nån men gör det jag måste göra om dagarna. Kan inte bara ligga hemma o inte göra nånting.

Fredag kväll

Igår mådde jag bra o idag mår jag inte alls bra. Att det kan förändras så över en dag mitt mående men det beror väl på att jag försöker va utan medicin helt nu men jag vet inte om det kommer funka så bra.

Den här veckan har jag mesta dels varit själv, inte velat umgås med nån. Bara varit ensam o njutit av att vara ensam. Är så lättirriterad så det e väl bäst för alla att jag inte har nån i närheten just nu. Idag har jag slagit både på det ena o det andra.

Ska bli mkt trevligt att mina systrar o dom kommer hit men jag vet bara inte hur jag ska klara av så mkt folk, vet inte om jag kommer orka med. Får väl fixa till min husvagn så jag kan gå dit emellanåt o stänga in mig.

:))

Idag är det 13 v o 2 d:) Jag e glad, lite orolig är man förstås för framtiden. Kommer bli tufft det vet jag men min familj stöttar mig till 100 % o det är det enda som betyder nåt för mig. Andras åsikter bryr jag mig inte riktigt om men dom vänner jag har berättat för har varit väldigt glada för min skull, men det är många som fortfarande inget vet och jag ska vänta en månad till innan jag berättar på jobbet. Några få jobbar kompisar vet om det men det e dom som e mina vänner och som jag litar på. Finns en del personer som är mina vänner men som jag vet skulle reagera lite negativt så dom väntar jag med ett tag, dom får väl se själva för snart lär det väl synas:) så får man se om dom vågar fråga:)

Har lite funderingar på att flytta till hösten, pratat mkt med min familj om det och dom vill att jag flyttar närmre eftersom all förändring som kommer ske. O jag vill nog oxå flytta...


RSS 2.0