Fredag

Va ska man hitta på ikväll då??? Fredag o jag e ledig hela helgen, känner bara för att lägga mig i sängen o ta massa lugnande o inte gå upp förän på tisdag igen då jag ska jobba. Vill bara stänga in mig o skita i allt o alla, orkar inte me nån just nu....  men gör jag det vet jag att jag kommer må ännu sämre. Så alternativet e att gå ut ikväll, ev till Rockbaren..... svårt o försöka ha kul när man bara känner ångest inför allt.... träffa folk ger mig panik.

Det spökar på jobbet.... ja ni år tycka jag e sjuk. Men någon andades i brevid mig när jag skulle sova.... 

Saknar pappa, snart ska jag hem till V-vik o vi ska sprida ut askan i havet..... han älskade naturen o vattnet. Blir bara mer ledsen o tänka på honom......

Behöver lite stilnoct nu.... när jag tar dom mår jag bra..... det e den enda medicin som hjälper på mig.


Trött

De senaste dagarna har jag antingen varit på jobbet eller sovit, orkar inte göra nåt på min lediga tid. Skönt o bara få sova, skita i allt o alla.

E fan inte bra om man inte orkar ta sig ut till köket....

Blir trött o höra på andra som säger "gör du inget annat än sover" eller "du blir bara tröttare av att sova o inte göra nåt" dom förstår inte hur det e o inte ha nån ork eller energi. Att allt man gör känns så jävla jobbigt o tungt, att behöva gå upp från sängen eller duscha..... för dom e det en självklarhet o hur enkelt som helst. Jag tvingar mig till jobbet för jag måste... jag sköter jobbet givetvis, men sen när jag kommer hem stänger jag av allt.

Jag mådde inte bra när jag var i Thailand men jag mådde fan bra mkt bättre än vad jag gör nu. Jag vill fly härifrån, försvinna långt bort.

Har drömt väldigt mkt på sistone, eftersom jag sover jämt. Men verkligheten följer me mig in i drömmarna. Drömde om min  bror förut o han va lika knäpp i drömmen som på riktigt.

Att sakna o älska nån för mkt gör ont...

Såg en dokumentär igår som va bra, handla om folk som tog livet av sig genom att hoppa från ett stup i England o 2 st hade överlevt... en va förlamad. Men intressant var det iallafall.... en kille sa "Det e inte så att man tror att man ska komma till paradiset att det är därför man hoppar, det e ett sätt att komma bort från helvetet" o så känner jag så jävla många ggr. Att jag vill komma bort.....

Man måste hitta meningen me livet annars går det inte att fortsätta......

SAKNAR O ÄLSKAR DIG

:(

I morgon är en det en ny dag o den första dagen av resten av mitt liv.... kanske blir det bättre, kanske inte.

Sitter o tänker hur jag ska göra me allt... så mkt saker som måste fixas men jag känner att jag inte orkar göra nåt just nu, finns ingen energi. Tar mig till jobbet iallafall o det får räcka....

Måste ringa min läkare snart, behöver annan medicin... nåt som hjälper o andra sömntabletter så att jag kan få sova när jag e ledig.... bara meningslöst o va vaken. Mår bättre när jag sover...... men inte ens ett samtal orkar jag me...

Det kommer ordna sig på nåt sätt.....

åt helvete me allt........

Det finns ingen ork, energi eller vilja så varför???

Känner ingenting, bara tomt... ser ingenting bara mörker. Jag förstår inte va jag gör här... ja allt e åt helvete. Har verkligen ingenting att leva för.

Vad e meningen me allt egentligen?? Alla bara ger upp, jag vill oxå göra det... men jag kan inte. Varför???

Jag gör saker för att må bra, dagen efter mår jag sämre... jag vet det. Men ingenting hjälper så vad ska jag göra då? Får bara råd av alla att låta bli men ingen hjälp. Förstår ni överhuvudtaget varför??

Nä ingen jävel förstår hur jag mår. Folk tror sig veta...

O vissa kan jag inte ens berätta för hur det e.... för dom vill förstå men kan inte o då e det bara meningslöst.

Måste försöka få tillbaka viljan för utan den går det inte. Känner mig helt slut i kroppen....


Skit som vanligt

Kan inte leva me en sån man så nu är det slut.... finns för mkt negativa sidor som stör mig som fan.

Finns vissa saker jag hatar.... 

Utsidan betyder inte allt.... insidan e viktigare har jag insett nu. Finns det ingen insida som som e fin så kan
jag lika gärna va utan, Personligheten e viktigast......

Så nu e jag singel .... skönt o snart ska väl den rätta dyka upp.

Trött som vanligt o mår inget bra, mådde inte bra i Thailand men mår sämre hemma..... men det hjälper inte att
fly från sina problem, dom följer me än var man än är. Det e nåt annat som måste göras men vad vet jag inte.
Antingen lära sig att leva me att man mår dåligt o kommer göra resten av livet eller dö....

RSS 2.0