jaha

1 vecka o 3 dagar sen jag skrev o har jag nåt viktigt att förtälja... NÄ!

Varför vänder man sig till mig o talar om att man vill dö, livet e skit mm när man har en partner man kan tala me. Alltså jag känner precis likadan o jag e ledsen att jag e ego nu men jag ORKAR inte. Ni får prata med nån annan ett tag, jag har ingen energi till att hjälpa, tror inte jag kan göra så mkt just nu i vilket fall.

Har varit glad i 2 dagar o sen kommer denna jävla svackan då allt e skit.
 
Jag finns här... ni vet vart ni har mig. Ni får komma hit...

Det kommer bli bättre.....  på nått sätt

Jag har planer men jag vet inte om dom e kloka, stora planer som inte bara går att ändra på hur som helst. Tid e inbokad o jag hoppas hoppas att det kanske blir en vändpunkt för mig o mitt liv.

Söndag

Att nåt så litet ska kännas så jobbigt ... *orka*

Denna helg har jag varit ledig så jag har sovit, sovit, sovit o igår va vi på Gretas *skoj skoj*. Blev lite dumt där, skulle gå innan 10 tänkte vi så förfesten här blev lite stressad eftersom vi kom igång så sent, var till att dricka snabbt :) Men vi hann till 10 i o då sa dom att dom hade ändrat så innan halv 10 fick man gå in gratis... ja alltså en del av oss hade inte så jätte mkt pengar såhär i slutet av månaden. Jaja vi gick in 2 min, va inget folk så tidigt så vi drog därifrån o åkte hem till mig o fortsatte förfesten. Drack lite lakrisshots o redbull vodka :)) Kom inte härifrån förän halv 2, drog visst ut lite på tiden. Sen åkte vi tillbaka till Gretas o då hade det kommit rätt mkt folk....

Idag var jag en aning bakis så jag sket i o tvätta, man ska inte sätta upp tvätt tid dagen efter man har varit ute, vem fan orkar gå till tvätt stugan o hålla på. Nä jag åkte o träffa Krissi en snabbis i stan i stället........

Nu sitter jag här o funderar på om jag ska sova, se film eller hoppa ut genom fönstret.... blir nog film o gosa me katterna.

Tänk o va me om världens största berg o dalbana utan ett slut... upp o ner o man ser inget stopp. Tror nog att jag e lite väl pessimisstisk nu... eller inte.

Ibland ska man inte tro på allt som sägs eller alla rykten som sprids. Man ska heller inte lita på vem som helst, finns få människor man kan lita på till 100 procent, men dom finns där. Ärlighet varar längst... I Know...
Jag älskar mina vänner MEN.......en del har sårat mig väldigt mkt o även om jag har förlåtit så finns såren kvar o en del ord ekar i skallen. Lögner finns det nåt värre... sanningen kan såra men lögnen e värre.

Nåt positivt att rapportera e att Sveriges handbollslandslag e i kvarten o att det blev silver i dubbel finalen i tennis.

Fin fin semester har jag haft:)

Har haft en helt jävla underbar semester, skulle inte skada med ett par veckor till o massa sol. Fan va jag älskar värmen... känns som om hösten redan är här. Kallt, trist o deprimerande, blir bara mörkare o mörkare *usch*

Har verkligen haft tur me vädret när jag har varit ledig :)

Träffat mina systrar i västervik, varit o grejjat me huset. Byggt en brygga har vi hunnit me o Sofia o Erik har målat o gjort skit fint inne i huset.

Elin o Tove :)             Huset på Gränsö             Sofia

Bröllopet jag va på va nice, Ola blev väldigt glad för att jag kom o jag ångra ändå inte att jag åkte dit. Det va fint bröllop!

Ola o Anna



Sthlm o pride va helt ok, men fan va pengar jag har gjort av me denna sommar... blir alltid mer än vad man hade tänkt.

tönten o fjanten



Knittarna o så söta.... så små o fina :)

Alice o klara

RSS 2.0