Fullt upp inför tors

Idag har vi storhandlat inför middagen på torsdag:) Ska bli trevligt o träffa alla, en del har man juh inte sett på länge nu. Fick 2 paket me posten förut, sparar dom till tors, så jag har nåt o göra på morgonen.

Älskar min vän Krissi som ska sova över här imorn så jag slipper vakna själv på 30 års dagen... har dock Sussie hemma iofs....
Krissi ska sjunga o ge mig frukost på sängen hehe... eller  inte... jo men det tror jag;) Sen blir det städning för hela slanten, duka me långbord o laga maten. Syrran står för efterrätten... ev får jag lite hjälp av Jenny att laga all mat. E juh en del som ska tillagas.

Saknar dig jävligt mkt ska du vet....

Vissa människor irriterar mig så enormt mkt...

Varför hör du inte av dig mer?? säger jag
Nä men du sa inte att du va bi innan vi träffades utan när vi sågs...
Eh ja... och??
Det kan bli ett problem då säger han
Vad är problemet? undrar jag
Nä men om vi blir kära så kan det bli jobbigt
När man definerar sig som bi så tänder man på allt o alla o kan inte ha ett förhållande tydligen....... verkar det iallafall som om många tror så....
Jag vill inte definera mig till nåt, blir jag kär så blir jag... kille eller tjej whatever...

Natti natti

Krissi du är min bästa o finaste vän... igår va vår dag:)) pöss

:(

usch känner mig en aning äcklad just nu....  dumma jag..... blä

Är sexuellt frustrerad o behöver närhet men va fan nån måtta får det väl ändå va....

natt

Idag är det 4 år sen vi förlovade oss... eller e det 3?? Nä kommer inte ihåg vilket år det va.... 

Hm jag e såååå trött men ändå kan jag inte sova o när jag väl somnade så väckte katterna mig genom att ha ner nåt på golvet... så nu ligger jag här på soffan me 2 katter som  äntligen har lugnat ner sig en aning.

Träffat Pierre ikväll, tittat film o så.......han sover i rummet nu... vill oxå sova... gaaaah kan inte....

Snart vet vi ett o annat:)

Min vecka ser ut så här jobb, jobb, jobb, städa o handla inför middagen. Vill helst bara stänga in mig o inte göra nåt..... inget o fira att man börjar bli gammal heller.

Kanske jag ska krypa ner i sängen o sova nu...

En fin låt :)



A place nearby

I entered the room
Sat by your bed all through the night
I watched your daily fight
I hardly knew
The pain was almost more than I could bear
And still I hear
Your last words to me

[Chorus]:
Heaven is a place nearby
So I won't be so far away
And if you try and look for me
Maybe you'll find me someday
Heaven is a place nearby
So there's no need to say goodbye
I will ask you not to cry
I'll always be by your side

You just faded away
You spread your wings, you had flown
Away to something unknown
Wish I could bring you back
You're always on my mind
About to tear myself apart
You have your special place in my heart, always

[Chorus]

And even when I go to sleep
I still can hear your voice
And those words
I never will forget


1 år har gått

Tiden går så fort, redan 1 år sen pappa gick bort... känns som förra veckan. Har dock hunnit med en hel del detta år, varit 2 mån i Thailand, åkt till Barcelona och Rhodos med jobbet, varit i Sthlm på pride och jobbat en jävla massa. I vilket fall så saknar jag pappa mkt o tänker på honom en dag som denna. Sofia min syrra hade pratat med Sylvia som hade varit hos en ... hm.... vet inte vad det heter.....jaja...... pappa kom in i rummet dom va i  så dom satt o grät i en halvtimme.

Sitter o förbereder middagen jag ska ha den 27e, känner inte för att fira så speciellt mkt men en middag för syrran o några vänner tänker jag ha. Blev dock lite fler än vad jag hade tänkt mig... men en del som jag skulle vilja bjuda har jag inte bjudit... blir för jobbigt att laga middag till 25 pers så nu kommer 13 o det är lagom. Ser fram emot middagen men inte att fylla 30... blä... börjar bli gammal nu.

Igår va en mkt trevlig kväll me syrran, käka sushi o drack glögg:)

'''''

Varit en trevlig kväll hos Jan o jag fick passa på att elda upp lite viktiga dokument;) eller kanske inte så viktiga men nojjig som jag e så skulle allt brännas:)

Dax för sängen tror jag efter förra nattens alla mardrömmar så e jag lite trött.

November är den absolut värsta månaden på året, jag HATAR november.

natt

Hm klockan e snart 02.00 o jag borde sova men fan det går juh inte. E på jobbet nu, o för nån timme sedan va jag så trött så trött att jag somna men en halvtimme senare vaknar jag av att folk viskar i mitt öra eller jag drömde nåt skumt .... i vilket fall så va det läskigt o vakna till det o nu kan jag inte somna om:(
Jag o A har haft en rätt trevlig kväll, varit över hos T o Ida o kollat på fotbollsgalan:) ätit massa onyttigt som vanligt, men imorn tänkte jag ta mig till gymmet om jag inte e allt för trött.

Nu e jag sugen på att åka hem o städa lite, behöver få bort lite grejjer från rummet. Har fått så fint där efter att jag möblerade om... man samlar på sig så mkt skit genom åren.

Jag o Sussie pratade om att vi kanske skulle ta in en inneboende till så kanske L vill flytta hit;)

Nä behöver nog sova om jag ska orka ta upp A imorn

Godnatt


Ett annat slut.....

......... i sagan

Jo det va inte igelkotten som sa godnatt utan Nallen.. va bara tvungen o rätta till mitt fel:)


lite svammel

Gud vad jag HATAR den här datorn, ska verkligen köpa en ny snart. Blir galen på skiten, den gör inte som jag vill... gaaaaaaaaaaaaaahhhhhh... så nu känns det väl lite bättre.

Nyss kommit hem från jobbet, jag o Sussie sitter på varsin soffa med varsin dator o surfar:) Lyssnar musik o har det allmänt mys här hemma me alla våra julesaker som e framme:) Klara älsklingen ligger på  mina ben o sover som vanligt o Alice e väl i köket o busar:)

Sussie är så jävla rolig... nu har hon börjat skriva sagor o den första va på ett vykort o heter igelkotten:) Handlar om en nalle som skulle på promenad me sin mamma o så gick dom förbi en löv hög o där tittar en igelkott fram o frågar va det är för årstid? Höst svarar dom... ok sa igelkotten o godnatt. The end hehe jag missa kanske nån detalj i sagan. Fan va Sussie är speciell... igår lukta det rök i hela trappuppgången när jag, Stella o Chrysler kom hem o sen när vi kom hem så fick vi reda på va röken kom ifrån. Sussie hade eldat upp papper i min elgrill... haha... knäpp hon e men jag gillar henne:)

Ok till en annan sak... K e nyfiken o snokar runt lite som vanligt men jag har sagt till henne att jag vill inget veta så hon har slutat rapportera vidare sen flera veckor tillbaka o det känns skönt för det finns juh en anledning till att jag själv inte vill ha nån kontakt med en del o  då e jag heller inte intresserad av att höra om deras liv heller. Vem som e med vem o vad folk har gjort typ..... bryr mig liksom inte..... så nu fick jag det sagt
Läser 2 bloggar o det e Krissis o en till, ska inte säga vems;)... usch e så jobbigt o läsa. Har läst en bok på 5 år så jag förstår inte andra som orkar läsa typ 10-20 andra bloggar. O ännu mer meningslöst o läsa bloggar som folk man inte ens känner har skrivit....


Kan det va så svårt o ta ett NEJ... vissa personer irriterar mig, gillar inte när dom e för på o öser ut massa komplimanger, när jag inte ens förtjänar det. Tycker bara det e jobbigt o stöter bort personen istället....


Oki dag idag:)

Trots 3 timmar sömn så känner jag mig rätt pigg o mår helt ok idag:)

Varit på Ikea me stella o Chrysler... tycker jag ränner där var o varannan dag. Men idag blev det Bäckebol... vi köpte lite hyllor som vi ska sätta upp i lägenheten, måste få upp alla mina filmer :) Måste få ordning på lyan snart... stella köpte rosa hyllor som säkert matchar dom lila tapeterna o gardinerna perffa.

Imorn har jag lite planer efter jobbet.... antingen göra ett pepparkakshus me Sussie eller oxå åka o lyssna på Sandra som ska predika om sex o samlevnad i sin nya församling, hon pluggar till präst. Jo jag o Sussie har redan tagit fram julsakerna eller inte bara tagit fram, vi har satt upp gardinerna o klätt granen, dricker glögg o julmust i massor :) vi e lite sjuka men vem bryr sig:)

Hm.. kanske jag går o lyssnar på S imorn:) kan va kul.. pepparkaks hus har vi massa tid på oss att göra, va bara det att Sussie kom hem jätte glad o hade köpt ett o ville vi skulle fixa det när jag slutar jobbet imorn....

Dax o sova men först lite svammel

Jaha ja nu borde jag väl lägga mig o sova, varit vaken ett bra tag nu.

Har haft en kanon trevlig kväll me Lasse o Elli. Sen va min inneboende o hennes kille oxå hemma.. nice nice.
Har många tankar o funderingar o om en vecka vet jag iallafall hur det gick.. nervöst men jag vågar inte hoppas för mkt ändå.

Snart fyller man 30 dårå, inte mkt till att fira. Blir bara några få jag har bjudit in, runt 10-12 pers tror jag, har inte riktigt koll på hur många som kommer... blir bara en middag med mina vänner o syrran.

Titta på en gammal film från när vi va små, längtar tillbaka till den tiden då inga stora beskymmer fanns. Då man verkligen älskade livet, jag var glad... jätte glad. Jag levde, njöt o bara älskade mitt fucking jävla liv.

Jag har inte ätit medicin på 5 dagar för jag vågar ej men det känns... känner mig ledsen, gråter utan anledning, viljan finns inte riktigt.

Har en hög sparade med typ 100 brev från K som hon skrev under dom 3 åren som vi hade tillsammans. Ska jag slänga o gå vidare nu, kanske dax för det, eller?? Släppa taget, jag borde..... Sussie sa att vi kunde bränna dom, ja varför inte?

Jag vet inte vad det är med mig men det saknas nåt... vad?? Jag har som sagt ett jobb jag trivs kanon me, en helt underbar familj, mat, pengar, bil, vänner jag älskar, 2 söta katter:)...... vad e det som fattas?? Vad? Blir galen... det är inte närhet o kärlek för det har jag fått o visst bättre mådde jag men inte bra, det e nåt annat. Spelar ingen roll hur mkt jag sitter här mitt i natten o försöker komma på vad det är, jag kommer aldrig finna svaret.

Nä nu e det slut på svammel o dax o sova...

Meningen me livet? I don´t know

Jo jag kan inte vänta längre, livet rullar bara förbi men jag står kvar på samma plats som jag har gjort dom senaste 10åren...


vt

http://www.vt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=4350091

nu e boken ute :)

ons

Det är så skönt att va ute o gå med musik i öronen:) va ute 1½ timma innan jobbet, trotsade regnet o bara gick o gick. Kände för att gå 2 timmar till, enda irriterande va väl att hörlurarna inte funka som dom skulle eller dvs bara den ena funka men men... jag överlever. Tänkte nog köpa mig en ipod eller nåt liknade, drar så mkt batterier från mobilen att lyssna på musik.

Yrseln blir bara värre o värre, måste börja o dricka mer vatten. Tror jag har vätske brist...

:(

Det e mkt som känns lite jobbigt nu:( känner mig så nere, beror nog delvis på att jag slutat helt med medicinen. Kan inte äta just den sorten pga en del grejjer o jag har slutat gå till psyk vården så jag måste ringa vanliga vårdcentralen för byte av tabletter. Det finns ingen ork, lust eller energi till att slå numret dit o träffa en ny läkare o igen, vet inte htr många läkare o psykologer jag träffat dom senaste 10 åren... blä *orka*

Sitter här med en klump i magen *ledsen* ... är snart 1 år sen pappa gick bort. 21 nov... usch tiden går fort.... saknar honom så mkt så det gör ont.... mitt hjärta gör ont, min kropp värker....mitt huvud exploderar.

Snart kommer jag må bra o älska livet... den dagen kommer... inte idag, inte imorgon, kanske inte dom närmaste 2 åren men nån dag det tror jag på....



:)

Fick ett positivt besked i lördags så nu är det inget hinder kvar eller nja rätt mkt återstår men men många steg e kvar men jag är på god väg:). Kanske åker jag redan om en vecka o Krissi är snäll som följer med................ vill inte åka själv. Men det känns bra, alla jag pratar me e jätte glada för min skull o jag är glad men som sagt det e en del kvar.

Nu har det varit väldigt mkt jobb på 2 ställen men till helgen så har det nog lugnat ner sig hoppas jag. Känner ändå att jag har mkt energi, behöver det... känner mig lite positivare än på mkt länge.
I fredags kväll va jag ute o drack öl me L... hade en trevlig stund ute förutom att jag va halv död efter en öl... men men jag överlevde kvällen o vi ska nog ses igen.

Vissa saker behöver jag göra för att kunna gå vidare i livet. Nu e det gjort o jag ångrar mig inte....

Tittar på lite boende i västervik.... funderar på att flytta hem så småningom:)

RSS 2.0