:(

Åker till Västervik idag, måste fixa me begravning o allt runt omkring. Först måste jag till krissis syrra o byta däck, mkt snö hos mamma. Mina syrror kommer hem ikväll....

Såg fotboll igår på kville...

Usch känner mig så förvirrad o jag köper verkligen allt..... nu handlar det om känslor till vissa personer. Men sen blir jag lite irriterad oxå på vissa saker.

:(

Det gör ont inombords.. svårt o beskriva känslan.
Slutat gråta nu, känns som om det inte finns några tårar kvar. Jag vill gråta mer men kan inte.
Skönt o bara ligga i sängen o inte göra nåt, har sjukanmält mig från jobbet... orkar inte dit. Vill bara ligga, inte göra ett skit... inte behöva gå upp, inte tänka... inte göra nåt.
Har så mkt som borde fixas innan vi åker, kom hem från Västervik för att jag hade så mkt grejjer att ordna på måndagen men jag gjorde inte nåt, orkade inte, ville inte... ställde in allt istället.

tycker

Alwa e en konstig o speciell varelse.....


Pappa:(

Det har varit svåra o jobbiga dagar på sistone. Kom tillbaka igår från Västervik... har spenderat den mesta tiden på sjukhuset hos pappa. När Sofia o Jag kom i torsdags så sa han några få ord, men jag tror inte att han hade nån riktig uppfattning om vem som va där... bara att det va nån hos honom. Sen iallafall sa han inte ett ljud fre, lör o sön... han bara sov o sov. Läkarna har gett upp, alla har gett upp o bara väntar på att det ska ske... alla har insett tror jag utan farmor som fortfarande tror att han ska få komma hem. Så synd om henne, nu har hon ingen... alla vänner till henne försvinner men hon har iofs sig själv o skylla... vi står henne inte heller så nära efter mkt grejjer som har hänt. Iallafall.. hon oroade sig över att pappas glasögon va trasiga o hon skulle köpa nya... sorgligt att hon inte har förstått eller det har hon nog men förnekar allt precis som hon har gjort me alkoholen. Både hon o pappa har haft problem o mkt e hennes fel. Men visst pappa e vuxen me eget ansvar men hon hade sina fester när han va liten o skicka upp honom på rummet me en flaska vin när han va tolv år... inte så normalt som förälder. Dessutom dog pappas riktiga far av alkohol o han hade inte druckit en droppe innan han träffa farmor likaså vår "farfar". Men som sagt man kan inte skylla på nån annan att detta händer.

Jag kände mig rätt ok när jag var i V-vik, blev ledsen givetvis på sjukhuset men reagerade bättre än va jag trodde jag skulle göra. Sofia o jag satt hos honom i flera timmar, va så tyst... usch hatar sjukhus miljöer.... den enda som lät va gubben som låg i rummet brevid.
Sista dagen innan vi skulle ta bussen hem så skulle vi gå ut o äta lunch nånstans sofia, mamma o jag... men vi beslöt att vi skulle till Gränsö där pappa bor o hämta post o köpa me oss nåt istället. Visst tänkte jag... det kan vi väl göra så vi gjorde så. Jag hämtade hans reservnyckel i ute huset.... o satte den i låset... sen händet nåt. Vet inte vad det va... kändes som om jag fick en sten i hjärtat o bröt i hop, försökte o inte visa för dom andra att jag var ledsen så jag gick till mitt gamla rum o bara grät, sen ringde jag stackars krissi o bara grina i tfn... blev lite bättre sen o satte mig vid bordet...... men sen bröt jag ihop igen o kunde inte sluta gråta, min syrra blev oxå ledsen när hon såg mig. Att va i Pappas hus när han inte va där är nåt av det jobbigaste jag någonsin gjort. Har nog inte gråtit så mkt som det senaste dygnet, känner mig så dum. Fick pengar av mamma som hon hittade i huset, det va bath... pappa va i Thailand i början av året. Idag när krissi kom o såg pengarna o fråga va det va för pengar började jag gråta igen.... men va fan det är bara pengar... men det är hans o det kan jag inte göra mig av me. Jag ska inte använda dom när jag sticker, jag ska spara dom alltid. Låter kanske fånigt men men....

Lite ångest har jag för att jag kommer missa begravningen eller minnesstunden som vi kommer ha bara för dom närmaste. Pappa känner typ hela västervik så det skulle komma väldigt mkt folk så vi sa att vi bara vill ha för dom som stod honom absolut närmast. Dessutom har nog inte vi barn till honom råd o betala för en begravning för det e vi som måste fixa me allt när han har gått bort. Jag vill va me på minnesstunden men samtidigt inte... ska bli skönt o lämna allt o bara sticka men jag känner mig oxå lite egoistiskt när jag gör det. Men jag har pratat me mamma o mina syrror o dom vill verkligen att jag åker o jag känner att det viktigaste är ändå att jag var hos honom medans han ändå levde nu även om han inte har varit kontakt bar dom senaste dygnen. Men jag e glad för att vi kom den dagen då vi kom, han tog min hand o kramade om den innan vi gick från sjukhuset den dagen. Det är nog sista kontakten me honom för bättre kommer han inte bli. Alla väntar... o väntan e fördjävlig...
Mitt psyke innan detta hände va inte bra o jag vet inte hur jag helt ärligt skulle klara av hans begravning/minnesstund. Känns som om jag flyr lite från det jobbiga nu... men så är det inte alls.
När jag kommer hem i feb ska jag ta hand om allt jag inte orkar nu, vill då ha en plats jag kan gå till o va där själv.

Nu har jag svamlat klart tror jag, behövde skriva av mig av alla mina känslor. Prata förut me syrran som bor i London länge... blev ett dyrt samtal men helt klart värt det. Vilken tur man har som har 3 helt underbara systrar....

Vill även tacka alla vänner som stöttat mig nu, det är vid sådana här tillfällen som man verkligen inser vilka som e ens riktiga vänner. En kompis som jag bara har haft kontakt me till o från i 7 år har messat mig nästan varje dag o det betyder verkligen mkt. Fick även mess från alex föräldrar.... dom e så snälla.

När jag orkar återkomma till jobbet vet jag ej, men torsdag hoppas jag på. Ska träffa Lasse o co på ons, vi ska se den avgörande matchen i fotbollen... har bokat bord på samma ställe som alltid :))

Köpte så mkt vin på Teneriffa som jag skulle ha till min fest den 24e nov men den har jag ställt in nu. Inte så skoj o ha fest en tid som denna. Dricker juh inte vin själv så nu får jag ge bort alla mina vinflaskor :))

image24

Hemma hos mamma :)

image25

Här bor Sofia o Jag när vi hälsar på:))

Massa snö va det i helgen....


:(

Har varit på sjukhuset både idag o igår, så svårt att se pappa så sjuk. Idag har han bara sovit, han andas så tungt. Läkarna kan inte säga nåt, det enda dom säger är att det handlar om ett par dar....

På tisdag kommer min syrror från Kairo o London, dom hinner nog inte fram men tycker det är bäst o komma hit ändå, eftersom det är så mkt som måste fixas sen. Jag måste tillbaka till Gbg på söndag, måste fixa lite saker... sen får jag åka hit igen på torsdag eller fredag. Jag oroar mig för att inte kunna va me på begravningen!

Är lite besviken på en person... men men.. finns dom som har visat att dom bryr sig väldigt mkt nu oxå.

Som ni ser så skriver jag efter humör, det går upp o ner o idag o nu är jag bara ledsen....

Stackars pappa men samtidigt har han sig själv o skylla lite oxå men så får jag inte tänka nu. Han e så söt när han ligger o sover, vill bara krama honom.


ledsen

Var finns alla när jag behöver dom som mest...   alla bara flyr härifrån, det finns ingen som bryr sig egentligen. Alla e bara så falska... säger saker som inte e sant. Det är bara massa lögner... nu behöver jag nån... men det finns ingen. Inte en jävel finns här...

Sitter bara o gråter nu, vet inte va jag ska ta mig till?? Va ska jag göra, hur ska jag orka.... visste att dagen skulle komma snart men jag var inte beredd på det ändå. Tror inte jag förstår... förstår ingenting. Syrran ringde o grät, läkaren hade ringt o sagt att pappa troligtvis inte överlever natten. Jag vill åka nu till västervik men dom säger nej att jag inte ska ut o köra nu. Snöstorm o blixthalka i småland... ska jag bara sitta o vänta???? Tack vare Jessica så är jag ledig i en vecka nu..... hon bryr sig men hon verkar va den enda. Alla andra säger att dom finns här för mig men inte en jävel finns här när jag behöver.

Jag vill bara fly just nu... fly bort från allt som e jobbigt. Komma till en annan värld...

Ingen behöver höra av sig mer, vill inte.... jag ska inte höra av mig mer. Ska sova, sova, sova... bara skita i allt.

Hemma igen

Då va man hemma igen... kallt o mörkt här. Har haft en rätt ok vecka me både upp o ner gångar. Men det har varit skönt, legat på stranden en hel del... varit runt 25-28 grader.

Massa god mat, sol, värme o ljust... mkt bad i poolen o havet. Skulle va underbart o bo i ett sånt land. Ringde hem till sverige en kväll o hörde att det ösregna, va kallt, mörkt o blåsigt medans jag själv satt vid poolen o hade  det hur varm o skönt som helst. Sjuka kontraster....

Fick dock ett tråkigt meddelande när jag var på Teneriffa... ang pappa... allt e svårt nu o jag vet inte hur jag ska göra me nåt. Han e väldigt sjuk o va nära att dö i fredags, nu ligger han på sjukhus me dropp. Jag måste åka hem väldigt snart, ta ledig från jobbet. Att resa bort nu e inte smart men stannar jag kvar här dör jag me.... klarar inte av vintern i Sverige. Tankarna går fram o tillbaka hur jag ska göra me allt... vet inte.

Ikväll kommer älskling hit... :)) eller jag vet inte vad vi har för förhållande egentligen. Men tycker om personen det gör jag...  vi får se hur det blir. Glad ändå att jag har dig :)

Nu har jag hyrt film o ska lägga mig i sängen, e sååå trött o orkar inte göra mer idag. Har inte gjort så mkt iofs... Krissi kom hit o lagade mat åt mig :)) Tack så mkt:))

Puss o Kram till alla mina fina o söta vänner.....

image20

image21

image22

image23

Fanns en del fina badvakter :)


Skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiittttttttttttt e va det är just nu

Känner för att slå sönder nåt, så jävla sugen o slänga sönder min mobil... blir inte första gången isåfall den åker i marken. Men det framkallar bara mer ångest.....

JAG ORKAR INTE GÖRA NÅT NU... ingen jävla energi till att packa o städa... vill inte vill inte vill inte åka. Får panik, vill bara va hemma o sova nu.

HELVETE JÄVLA SKIT ÅNGEST, SKIT LIV... O ALLA SKIT MÅSTEN......... VARFÖR VARFÖR VARFÖR????????


Vill bara vara... utan att behöva göra nåt. Inga måsten, inga krav, ingenting alls.....

Mkt att göra

Idag måste jag

* Packa
* Städa
* Åka till apoteket

men först ska jag vila lite o sen får jag se va jag gör... åker juh inte förän imorn bitti kl 4 hemifrån så det e lugnt, gott om tid eller hur????

Jag går under snart... usch.... svårt allt. Vill så mkt men kan så lite.....

Ser iallafall fram emot 4e dec... o jag kan lova att vi kommer må bättre då :) Jag talar för mig själv men hoppas du oxå kommer må lite bättre.

O Lasse jag finns för dig, vet att du har det jobbigt nu men det löser sig.

Hej då nu ska jag gå till sängen o sova, drömma om paradiset :))

hej

Lyssna nyss på en låt som jag hittade på youtube...... ryser i hela kroppen när jag lyssnar på den. Fick deja vu från tiden för 4 år sen då jag lyssna på låten jämt. Den e bra men lite sorglig..... va bara tvungen att ladda ner den nu trots min dåliga internet uppkoppling så det lär ta hela natten men men.....

Det är så svårt allt, att veta va man ska göra o säga när en vän mår dåligt. Nästan alla i min närhet mår dåligt o ibland säger jag kanske fel saker istället för att hjälpa o det är väl för att jag e så trött att ingen kan må bra i detta land.

Det bara snurrar i skallen nu, tog en stilnoct så jag borde lägga mig strax. Tänkte skriva färdigt här först...

Jag tänker mkt, även i mina drömmar.... men tur att ingen vet vad som rör sig i mitt huvud. Det är rätt mkt tankar.... o ibland ingenting.


Känslor är jobbiga, det är svårt me....

Ena stunden älskar jag en person o dagen efter en annan o det betyder nog att jag inte älskar nån... eller tycker om gör jag juh men kanske inte älskar. Den enda jag älskar är gud o min familj såklart.....

Nä usch va jag svamlar en massa skit nu....

Ena stunden ska vi gifta oss o dagen efter säger du att du ska flytta hem o att vi inte kommer ses mer sen när jag kommer till sverige igen....

Fan va trött jag e......

Jag är så jävla blåst, bara så ni vet..... köper precis allt alla säger. Folk kan verkligen säga o göra precis vad som helst just nu för jag e nog den mest korkade människan ni har stött på. Går på allting verkligen.... hahaha... du säger nåt fint.... jag blir glad för stunden även om jag inners inne vet att det inte e sant.

Gaaaaahhhh.... tragiskt eller hur???


RSS 2.0