måndag

Länge sen jag skrev nu, orken o energin har inte funnits. Varit ledig i helgen o bara sovit, inte orkat gå utanför dörren. Jag har sovit, gått upp o ätit o sen lagt mig i sängen igen. Har inte lust o göra nåt, skulle gärna ligga kvar här i en vecka utan att behöva gå ut.
E så mkt som händer o ska göras, för mkt. Skallen exploderar snart av allt tänkande.

Får skriva lite mer när jag e lite piggare, nu ska jag sova så jag orkar me ytterliggare en dag i mitt liv.

:(

Först så skulle jag vilja säga GRATTIS till pappa som skulle ha fyllt 62 år idag, vem vet du kanske läser min blogg vilket jag dock inte tror. Alla hjärtans dag är det, ingen speciell dag egentligen, har mest förknippat den med  pappas födelsedag. Känner mig så nere nu igen, bara gråter utan att jag vet varför, tårarna bara kommer.

Har inte så mkt o säga just nu, e så trött på alt, måste sova en stund

tankar

Ok jag är verkligen negativ till det mesta, en stor pessimist. Mår dåligt o känner ingen glädje över nåt även om jag borde göra det, är inte det att jag inte är glad för andras skull, svårt bara att va glad för nån annan när man bara e ledsen inombords. Nej det där lät fel hörde jag själv, självklart är jag är glad men visar det  inte tillräckligt mkt och kan kanske därför misstolkas. Är så mkt som ska göras, många måsten, saker blir en stor börda, en vanlig människa skulle tycka att det va hur kul som helst. Inte jag, känner bara ångest och rädsla Tur dock att alla inte har samma problem och att jag är udda, många känner som jag men dom flesta gör det inte.

Jag och min inneboende bestämde att vi bara skulle äta godis o sötsaker på lördagar men jag va så nere så jag käka choklad nyss, alltid en massa ursäkter har jag. 2 dagar kunde jag låta bli sockert, har blivit beroende, slutat träna och är fet som en boll. Kommer sluta som en 300 kilos klump, skulle inte ens få plats i kistan fast jag vill nog inte bli begravd, vill oxå kremeras som pappa. På tal om pappa så skulle han fylla 62 på alla hjärtans dag, saknar honom och drömmer väldigt många och konstiga drömmar om honom och i alla drömmar är han död eller döende.

När jag va på en intervju till att få komma in på fritidsledarutbildningen i Värnamo så fick jag frågan, nämn 3 negativa o 3 possitiva saker om dig själv, kom bara på negativa saker, inte ett enda possitiv sak o det är så det är även idag. Hittar bara fel hela tiden, jämför mig med alla andra. Kan inte ens skriva o prata så folk förstår vad jag säger, känner bara frustration över allt. Har så mycket att säga men kan inte få ut det och uttrycka mig på rätt sätt.

*tänker*  

Dom enda som kan göra mig glad när jag mår dåligt är dessa två




En katt kan få en att må bättre va det nån som sa, alltså att ha en katt i knät och klappa kanske stämmer. Skulle iallafall inte byta ut mina älsklingar mot nåt annat.

Klockan är redan halv 2 så det är väl dax att lägga sig och vakna till en ny härlig dag.


Planer

Idag har jag varit tränat o jag mår så mkt bättre eh NOT, men det e bra  att jag har kommit igång igen efter "bara"  8 veckors uppehåll, tänkte vila mig iform som man brukar säga:)
Vi har lite planer framöver jag o mitt älsklinngspar som jag inte klarar mig utan, haha vi pratad tom om att flytta ihop till en liten stuga, asså en stuga med ett utehus. K o M bor i utehuset o jag den fin finas stugan..Hm Jessica trodde att jag skulle träffa nån till slut jag med o jag behöver inte K o M alltid. Vi ska på gay kryssning vi 3  sova i samma hytt
helgen efter så dra vi 3 o ev en till till Dalarna där vi har vår underbara stuga Tänkte åka snowboard:)

känslor....

..... e så jobbiga. Ibland saknar jag vissa personer så det gör ont i hela kroppen, en del är döda o andra lever..... jag önskar att jag kunde ta bort den här klumpen i magen o ångesten jag känner nu, bara slå av på allt för ett tag. 

Jag älskar dig

RSS 2.0