Trött

För första gången på dom nio åren som jag har bott i Gbg så kände jag bara ångest av att komma hit o bara ville vända och åka nån annanstans. Jag ville inte hem till västervik igen, jag vet inte vart jag vill.... åka långt bort härifrån.

Imorn börjar jobbet igen, känns tungt att börja jobba och va tillbaka till vardagen. Behöver mer vila känner jag, ett par månader till vore inte fel.

Idag skulle jag har packat inför flytten men jag sov till 20 istället, orkar inte göra nåt en dag som denna. Finns inget skönare än att sova...

Nu ska jag se lite film innan jag ska sova igen...

bläää

jag e bara neg hela tiden....

Känns tungt nu på många sätt o vis, livet e rätt meningslöst. Känner mig likgiltig till det mesta, allt kvittar. Ingen förstår vad jag menar, ingen förstår mig när jag bara vill va i fred o sova. Nä man måste umgås o vilja va me på allt annars e man tråkig. Varför ska man sova bort en hel dag?? Jag orkar inte umgås, orkar inte va vaken, orkar inte se ljuset.... jag e trött o vill bara sova. Hur vänder jag denna negativa trend?? Ibland vill jag bara döööö så jag får sova

Snart åker jag hem jippi... nä.... usch vet juh inte vart jag vill va just nu. Inte hemma o inte här heller. Sova sova sova.... mmmm...

:( dålig dag

En vecka kvar av semestern o jag känner bara en stor ångest, kanske inte för att börja jobb igen men att komma tillbaka till Gbg o vardagen, att sommaren e slut o snart 2009 oxå o ingenting i livet händer. Står bara o stampar på samma plats...

Idag känner jag mig så jävla nere men så e det, upp o ner hela dagarna o humöret sviktar. E ledsen o gråter utan att egentligen veta varför eller ha nån orsak. Gör bara ont inombords hela tiden... livet känns så meningslöst. Helst av allt skulle jag vilja sova i några dygn nu men det går inte här, måste umgås.... klart det e trevligt men jag orkar inte hela tiden gå omkring o va glad o trevlig o låtsas att jag mår bra när jag inte gör det.


Visfestivalen ikväll

E lite ensamt nu, helt tomt här i huset. Tove cykla till stan nyss för att träffa Emma o dom andra drog in för en stund sedan för att köa till ruinen. Dom ville att jag skulle me ikväll men har ingen lust, vet att jag e tråkig men känner inte för så mkt just nu. Men om en stund ska jag iallafall dra mig inåt stan, kan bli trevligt o träffa lite folk. Kanske möter jag upp Tove o Emma lite senare. Imorn e det grill fest här:) ska dock bli regn.. hoppas dom har fel:)

Ljuger man för mig så tappar jag förtroendet för den personen o det e för alltid. Svårt o va vän me folk man inte litar på. Men man får ta allt me en nypa salt som denna säger.... inte tro för mkt på saker o ting.

ehh

Nu e det visfestivalen här, mkt folk i stan, jag får ångest av pressen att man ska hitta på nåt. Göra saker hela tiden, ha roligt. Vill bara ligga i min husvagn här på gården o bara mysa me katterna. Det e det jag bestämde mig för idag, har ingen lust o träffa nån, får panik  o ångest av allt folk överallt. Har köpt mig en stor godispåse o satt på en film, Klara ligger i mitt knä o Alice brevid.

§§§§§§§§§§§§§

Jag e pank som en lus men va gör det, har nyss lagt mina sista slantar på en lgh:) Kontraktet e skrivet o kontantinsatsen betalad, bara 1 mån kvar o sen flyttar jag eller vi. Semestern har just börjat o  24 kr finns på kontot men men jag ska nog överleva, pengarna trillar väl in på kontot så småningom.

Ligger här i min fin fina husvagn, har kopplat in tvn, dvn, kylskåpet o gas spisen... har dock tillgång till huset me men det e så skönt o bara gå iväg o va själv, ha sitt eget. Snart har jag sett färdigt L word säsong 5.....

Det finns en person jag saknar i mitt liv......

Imorn blir det nog att gå ut o ta en öl me J, vi skulle ha solat vid bryggan idag men då kom åskan o regnet mitt i allt så vi satt i husvagnen o surfa lite istället o sedan drog vi in till stan.

Jag skulle vilja ha några stilnoct nu, få den dära underbara känslan o va glad, finns det nåt annat som hjälper tro?

RSS 2.0