:(

E inte så speciellt kul o gå upp om dagarna, idag har jag inte varit utanför dörren. Bara sovit o tittat på tv men det e trevligt det me. Usch dessa jävla tabletterna kommer ta dö på mig så småningom... tur att man jobbar natt ibland för då får huvudet vila lite...


Har sån huvudvärk...

Vet inte riktigt vad som hände igår kväll, minns inte vem eller vilka jag ringde o messade. Det sista jag minns var att jag såg 100 metersfinalen, men det va typ dubletter av alla som sprang. Vakna o det låg tabletter på datorn o på golvet, tror att jag måste ha tagit runt 20 om jag kollar på hur många som fattas. Usch måste sluta hålla på så här, tänk om katterna hade fått tag på några. Måste låta bli dom... men när man mår dåligt va gör man?? Vill juh bara sova.....

++++++++

Gush va trött jag e idag.... men kan inte sova har massa grejjer som måste göras. Om 2 timmar har jag fått läkartid... kan juh bli skönt o få lite medicin, men nu när jag städa lite så hitta jag en hel karta så det va inte brådska trots allt. Sen blir det Ikea me Krissi, behöver inhandla lite grejjs till lägenheten.

Idag känner jag...

INGENTING



7.45 ringer klockan o då måste jag ringa vårdcentralen, måste träffa en läkare för att få ut dom jävla tabletterna. Har juh för fan haft samma senaste 2 åren iallafall, så varför måste jag gå dit varje gång, har varken tid eller lust...  blä varit utan ett tag nu o det börjar kännas.


Just nu....

känner jag bara meningslöshet

eeehhhhh

Nämen här händer inte så mkt, denna blogg e väl ingenting o hänga i julgranen om man säger så.

Jag o katterna har flyttat o vi trivs väl ok, tanten ovanför e lite läskig. Spelar ingen roll när på dygnet jag tittar upp på hennes fönster, hon bara står där o stirrar på oss. Funderar på att bygga ett tak på uteplatsen o ett trädäck så man får lite privatliv oxå eller sätta upp ett stort parasoll eller nåt.

Nu ska jag återgå till jobbet, har blivit väldigt jobb trött o skulle vilja ta ett sabbats år.....

RSS 2.0