känslor e jobbiga

Har rensat min msn lista nu, fick sån lust o ta bort i stort sett alla... bara ha några få kvar... min familj o det räcker gott o väl. Känns som om jag inte behöver nån mer i mitt liv just nu, vill bara radera bort en del vänner, ha dom som jag hade för några år sen. Förut levde jag ett okomplicerat liv, mådde inte bra MEN ingen annan fick mig att må dåligt heller... idag exploderar jag pga alla känslor som finns inom mig. Jag vill kunna stänga av mina känslor... inte ha några MEN jag tror nog innerst inne att jag mår bättre nu än förr. Förut va jag känslokall o brydde mig inte ett skit om något... va som en zombie som bara fanns men inte levde. Nu lever jag men det gör jävligt ont att leva.... måste gå vidare härifrån oxå, komma till nästa nivå där jag mår helt bra. Mitt liv är som ett tv spel... måste klara av en massa hinder för att gå vidare, till slut kommer jag till toppen där jag är lycklig, bara älskar livet och mig själv. Jag ska komma dit en dag, det är en lång bit kvar men jag är på god väg. Vet vad som måste göras för att komma lite närmre mitt mål, måste ta tag i det nu o inte hålla kvar vid gamla minnen. Det som har varit är förbi och imorgon är första dagen av mitt nya liv...

trött

Gud va trött jag e... kom hem från jobbet vid 10, la mig o sov 4 timmar... nu e det dax för dusch o sen dra till jobbet igen.


Fick remissen från läkaren idag.. gick juh fort.


Jobb, jobb o jobb

Jag såg fram emot o ha en skönt helg me mkt ledigt, skulle va ledig fre-mån men icke. Har jobbat eller sammanlagt på dom dagarna så blir det 40 timmar arbete. Känner mig en aning trött men det får gå, måste spara pengar... behöver mkt pengar :) Tar allt jag kan få... jobb alltså.... o nu e jag mkt hos T oxå.

Annars då?? Rätt lugnt... träffa syrran idag o snacka lite om framtiden. Dom ska troligtvis flytta hem till Västervik om dom båda får jobb. Jag söker bostad lite överallt o kollar bla i västervik me.... kanske jag flyttar hem så småningom oxå. Västervik kommer alltid va mitt hem :)

Man blir glad utav att köpa saker när man känner sig nere, åtminstone tillfällig glädje känner man..... så undra va jag ska köpa denna månad då?? Förra månaden köpte jag högtalarna o nu kanske en plasma tv:) har iofs 3 tv apparater hemma men men.... nä jag ska nog köpa en lgh eller hus, måste kunna släppa ut mina älsklingar juh.

I veckan ska jag nog träffa L, skulle ha blivit i helgen men jag har jobbat så himla mkt så vi hann inte me... sa att vi kanske kan ta det nån kväll i veckan istället.

Tänkte faxa in intyget  imorn om jag hinner så får vi se va dom säger. Ringer dom nog på fredag för att se om jag har blivit godkänd eller ej. Om inte får jag ta till plan B... det löser sig nog.

:::

Vissa personer i mitt liv skulle jag så jävla gärna vilja bryta med för gott MEN varför ska det va så jäkla svårt? Jo f ör att inners inne så älskar jag dom.... eller saknar det som fanns. Lever kvar med minnena.....

Kollar på lite hus, har allvarliga funderingar på att flytta till en stuga eller oxå till en lgh me markplan så att mina älsklingar får komma ut lite. Vill bo i antingen Gbg, Sthlm eller västervik... börjar bli sugen att komma hem. Bott här i 8 år o det känns som om det är tillräckligt.... men jag vet inte. Den som lever får se.......

Imorn åker jag, Krissi o Jenny till Gekås... har en hel del grejjer som jag behöver. Dom kommer hit redan 8, vet inte hur jag ska orka upp bara.....

Ansvar

Jag mår bättre nu än va jag gjorde för några månader sedan, det går fortfarande upp o ner men det är bättre ändå. För mig finns det nåt som heter ANSVAR... för er som inte förstår. Hur dåligt jag än skulle må skulle jag ALDRIG skära mig, ta tabletter, dricka alkohol ect i mitt barns närvaro eller överhuvudtaget när jag har barn, kan fan inte ens me o göra nåt nu när jag har mina katter. Lite sunt förnuft måste man ha.... mår illa när jag ser mammor som står o röker vid sitt barn, eller som en annan jag känner dricker som ett svin o däckar på sängen före hennes 2 åriga son... usch för sådana föräldrar.
Folk som inte känner mig kanske inte ska yttra sig om vad som e bäst för mig....
Fick ett återfall samma dag jag va i Danmark, kände mig så nere. Gick in till sovrummet för jag ville inte katterna skulle se MEN det va första gången på flera månader.

Har ej fått intyg från min läkare, tveksamt om hon ens skickar det så negativ hon va till hela idén. Men men jag har juh goa vänner o det räcker juh långt :)

Imorn åker vi nog till Gekås, inhandlar alla julklappar så har man det gjort. E juh så jäkla trist att gå i stan här i Gbg i flera timmar

Nu måste jag göra lite nytta här  på jobbet o inte bara surfa :)

Hej o hå.... en aningen trött må jag säga

Har inte jag världens finaste, raraste o underbaraste katter? Dom ligger o sover så sött brevid mig... åh älskar dom så mkt. Utan dom skulle jag känna mig så ensam... vill bara pussa dom massa på nosen. Har förlåtit klara älsklingen för att hon tog ut klorna o ville leka o det börja blöda massa. Har förlåtit Alice me för att hon kisse i hallen igår så susannas skor blev blöta.

Idag blev det inte nån träning efter jobbet, va lite för trött. Som vanligt kan jag inte sova när jag har jouren så det slutar me att jag somnar runt 4-5 tiden men jag överlever ändå. Men fasiken va segt det va o gå upp vid 7...

Har dom bästaste jobbar kompisarna man kan ha, bra inneboende oxå... ser dom aldrig så det e kanske därför dom e så bra *s*. Idag känner jag mig på bra humör, tänkte ta en promenad till coop sen o köpa katt mat, mina älsklingar äter som hästar, iallafall en av dom :)

Måste ta o städa oxå, får väl ta o stänga av Mia o Klara o börja göra lite nytta men det e så gosigt att ligga på soffan me 2 så söta varelse.

Nu e det bokat att vi ska till Sthlm o idol finalen i dec så jag frågade P om jag kunde möjligtvis få stanna nån dag extra i Sthlm när A har åkt hem. Tänkte hinna me o träffa syrran o mormor :)

Dax o göra nåt nu, men först måste jag ha lite energi så jag orkar me det som e planerat.

Vill bara säga att jag älskar dig E o saknar tiden vi hade tillsammans förra året o Tack J för att du e en fin vän. Men vissa vänner tänker jag skrota.... man märker vem som e ens vänner när man inte har det så lätt, vilka som ställer upp.


har dock en plan B

Man behöver ha en plan B och det har jag o det är jag väldigt glad för :) Allt går inte som man har tänkt sig, det mesta går iofs emot mig men men bara att försöka att tänka positivt.

Jag satt idag hos min läkare o va jätte positiv o sa att jag mår så bra nu och det kanske är lika bra att jag slutar helt me min medicin. Hon tyckte väl att jag kunde trappa ner så småningom :)  Jag sa att nu mår jag bra, inte mått så här bra på länge, vill aldrig skada mig igen. Hon fråga när jag gjorde det sista, ett år sen sa jag (en nödlögn), det va förra veckan men det kunde jag inte me o säga.... anledningen va att jag mådde inte bra efter Danmarks besöket för jag visste att det skulle gå åt helvete me detta besök :(

Jag e inte helt nere efter dagen, tänkte dock avsluta mitt besök hos läkaren me o fråga om hon kunde skriva ut stilnoct men nä jag mår juh bra nu hade jag sagt så då kunde jag inte me o fråga :)
 
Finns en del vänner som jag e väldigt tacksamma för. Som ställer upp när jag inte mår bra.... en till o me kanske ja just det :):))

Dumma läkare

En kompis till mig sa "va ärlig och skriv ner att du äter antidepp medicin" ok så nu  har jag varit ärlig gentemot kliniken jag som jag besökte den 8e okt. Dom undrade vad cymbalta var för någon medicin och jag förklarade för dom hur det låg till. Hon ville givetvis ha ett intyg från min läkare att jag är så pass stabil så att jag skulle kunna klara av en gravititet nur eftesom det är väldigt psykiskt påfrestande.

Så hur gick besöket idag då hos läkaren?? usch jävla homofob o fördomar hade hon oxå. Fick höra saker som "är det inte bäst ändå att träffa en trevlig kille istället" "Ibland så måste man tänka på barnets bästa och inte bara på sig själv" " Va ska du göra när ditt barn står förtvivlat och skriker efter pappa?" "och man vill juh inte ha ett förtvivlat barn"
Berätta allt för Elin som e journalist och hon blev så jävla förbannad o ville skriva en artikel om detta, sånt beteende ska man inte acceptera. Hon ville tom anmäla min läkare... 


Jaja nu e det bara att vänta på ett intyg där hon ska skriva om saker som har hänt för flera år sen o jag säger som hon sa "det här ser inte bra ut" idiot du skulle skriva om mitt tillstånd idag o inte hur jag mådde för 6 år sen.....


nervös

Vilket liv katterna för, dom e helt vilda o springer omkring i lägenheten o busar. Dom har inte suttit still sen jag kom hem, kan dom inte busa när jag e borta o gosa när jag e ledig :) tror klara kunde läsa mina tankar för nu kom hon o hoppa upp i mitt knä :)
 
Varit mkt jobb på sistone, både hos T o A, men jag orkar o bra me lite extra pengar juh. Har nyss kommit hem från en trevlig middag me Sofia, hon har fyllt år så vi träffades o pratade en del :) Sen har jag kommit igån lite me träningen igen, skönt för det behövs verkligen.

E lite nervös inför mitt möte me läkaren imorn, e rädd att hon ska va negativ och att hon inte vill ge mig nåt intyg. När jag har varit hos dom kan jag pusta ut lite iallafall...

Har börjat planera lite inför middagen som jag ska ha när jag fyller år, vill inte ha nån fest för det känns inte som om det är så mkt att fira men men en liten middag kan man väl ha för sina vänner ändå:)

Usch nu fick jag ont i magen inför imorn.....

Trött

Nyss kommit hem från Elaine och Sandra. Var där o kollade på fotboll (Sverige-Portugal), en skit trist match som slutade 0-0. Sedan åkte vi iväg till Bergsjön en sväng o sedan in till stan o åt (intressant va?)

Sovit mkt på sistone o drömt så skumma drömmar. Vakna av att tfn ringer kl 15, va så jävla trött o undrar vem det e som ringer o väcker mig så här tidigt. Tror det va bra att jag gick utanför dörren idag, skulle annars bara ligga inne i rummet o deppa. Har haft en liten sämre period igen där allt bara känns totalt meningslöst......

Det va trevligt att prata me Helena en stund, berättade om Danmark o mina framtida planer :) Det enda som känns någorlunda positivt men fan va nervös jag är ändå inför onsdagen, efter det kan jag nog slappna av lite.

Var på rockbaren i torsdags, kom hem runt 5.... känner mig fortfarande seg efter den natten. Det va trevligt o hångla lite me M iallafall:)

Ingen bra natt

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja dagens eller nattens inlägg, det finns så mkt jag skulle vilja skriva ner men allt är som en enda gröt i huvudet just nu. Mina tankar bara snurrar, mitt hjärta slår som bara den o jag ligger här i sängen med en stor klump i magen. Känner mig maktlöst, försöker stå emot vissa tankar och handlingar men det är svårt, känns som om jag ska gå sönder snart. Vill leva ett normalt liv, vill va glad, vill se en mening med att leva, vill kunna se en framtid och ibland gör jag det men sen kan allt bara förändras på bara några timmar.

Nålar sticker i hela kroppen, det gör ont, jävligt ont. Vill vill vill göra en sak nu, allt för att slippa känna den psykiskasmärtan som tar död på mig snart. Måste stå emot måste måste måste *gaaah* jag går sönder :(((

Tänk positivt tänk positivt tänk positivt, allt kommer ordna sig till slut. Det kommer snart se ljusare ut, mörkret försvinner, viljan och energin kommer tillbaka. Jag vill leva, vill inte dö......

En natt som denna önskar jag att jag inte hade nån som älskade o bryr sig om mig så jag kan få göra slut på allt nu.
Lovade mig själv på pappas begravning att jag skulle leva o försöka göra allt som stod i min makt för att jag ska må bra igen. För att se mina systrar på begravningen gjorde ont i hjärtat o sen börja jag tänka om jag skulle förlora nån dom  skulle jag aldrig klara av.  Jag vill inte förstöra nån annans liv!

Den 15 e ska jag till min läkare, måste få ett intyg av henne som jag kan skicka till Danmark och för att få det intyget så måste jag ljuga....." jag mår bra och behöver nog inte äta mina tabletter mer"

Tack Krissi för att du följde me mig idag

Barcelona

Ligger på hotellrummet och surfar lite, tog me mig datorn hit  till Barcelona för vi visste att dom hade trådlöst internet o det va gratis:). Varannan natt ligger jag och Jessica inne hos Alex o varannan natt har vi eget rum, gött:)

Så vad har vi gjort idag då?? Tror vi har sprungit runt hela stan, fan va vi har gott mkt o ätit massa. Går nog upp 5 kg på denna resa. Frukosten bestod av väldigt mkt sötsaker, olika sortes wienebröd o tårta, nyttigt:) Bara vitt bröd o ja det va mer fika bröd än frukost kan man säga men mätta blev vi o lite smått illamående kände jag mig efteråt.

Imorn ska vi gå på fotbollsmatch, ska blir riktigt skoj. Den enda som inte ser fram emot det e jessica som helst skulle vilja gå o shoppa alla dar :) haha hennes handbagage va lika stort som min resväska men sen skulle hon juh ha me sig 4 par skor o massa smink mm. Mitt handbagage va datorn thats it.

På måndag ska vi nog åka linbana över stora delar utav staden, ser verkligen skit häftigt ut så det skulle bli en upplevelse. Hoppas nu bara att vi kommer in me rullstolarna där.....

Nu ska jag strax sova så jag orkar upp till en lång dag imorn, tänkte festa lite efter matchen. Fotbollen börjar inte förän 22 så det blir rätt sent.

Hit skulle jag helt klart kunna tänka mig att åka igen eller flytta tom...

Saknar Alice o Klara, mina söta älsklingar

Upp tidigt

kl 5 imorn bitti ska jag va på jobbet, får skjuts av Alex mamma till Landvetter. Just nu känner jag ingenting, ser inte fram emot nåt.... vill sova sova sova. Snart ska jag sova för att orka upp imorn.... har tagit en tablett så att jag somnar i tid. Mina lergigan hjälper mig mkt men snart ska jag be o få några stilnoct, saknar dom. Saknar känslan som gör mig glad.... går inte beskriva den, går inte att jämföra den me nåt.... känner mig bara så jävla glad när jag tagit en tablett.

Den 8 okt ska jag på ett samtal i Köpenhamn, Krissi ska me ... snällt av henne att följa. Börjar bli lite nervös men det löser sig nog. Måste försöka att ändra på mitt liv, min framtid ja allt, snart vet vi hur det går.

Älskar klara o Alice, så goa o söta... dom gör mig glad.

Jaha ja.... imorn sover jag i Barcelona:)

RSS 2.0